2777
2789

من هر سری یه جام یکم درد میگیره درجا حس میکنم بیماری بد دارم اون سری کلیه هام درد میکرد سونوی شکم و لگن دادم کامل همه چیم اوکی بود ۹ ماه پیش یه توده اندازه نخود تو زیر بغلم حس کردم رفتم سونو گفت بخاطر کیست سینه اس و هر ۶ ماه چک کن من مدام سینمو چک میکردم اخر یه چیزی پیدا کردم از توش و سونو دادم و به جراح عمومی نشون دادم گفت این غدد شیریه این ماه پیش دوباره سونو دادم گفت چیزی نیست لنف نود ری اکتیو داری و کیست سینه هات تقریبا تغییری نکرده نسبت به ۶ ماه پیش الانم از بس زیر بغلمو دستکاری کردم که توش دوباره یه چیزی در اوردم حس میکنم غده س اما دایره ای نیست و انگار فقط قسمت پایینش گرده و به سمت بالا که میره انتهاش مشخص نیست فقطم با دست چپم زیر بغل چپمو لمس میکنم حسش میکنم و وقتی با دست راست همونجا رو دست میزنم انگار یه عضله س ک سفته نمیدونم غدد لنفاویه یا نه  اما این استرسمو زیاد کرده دارم میمیرم از استرس دکتر هم چون گفت سمت چپم کیست بیشتری دارم همش درگیر سمت چپم و دستکاریش میکنم تقریبا هیچوقت ارامش ندارم و همش تو استرسم😭حتی جراح عمومی هم بهم گفت انگار توهم میزنی من احساس میکنم از بچگی همینطور بودم اما الان یه مدت خود شدم و دوباره با شدت بیشتری برگشت لطفا بگین چجوری باید خوب شم دیگه دیوونه شدم همشم تو خونه تنهام هی فکر و خیال میکنم و اعضای بدنمو دستکاری میکنم همه جام درد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همینجوری پیش میریم تا از یه سرماخوردگی کوچیک سرطان بسازیم و آخرش بمیریم کاش خدا سبک زندگی ...

کاش خدا هیچوقت برامون بیماری نخواد ما واقعا حساسیم

کاش خدا هیچوقت برامون بیماری نخواد ما واقعا حساسیم

من معمولا همین چیزای کوچیک رو با وسواس تبدیل به چیزای بزرگ میکنم تا الان بارها تجربش رو داشتم هر روز خدا رو التماس میکنم و به همه قسم میدم که شرایطم رو بدونه حداقل وسواس فکری دارم دیگه تبدیلش نکنه به مریضی

دقیقا منم همینطور

سخته خانواده هم باور نمیکنن هر چی هم میشه اینقدر فحش نثارم میکنن که خودت بودی تو اینقدر وسواس داشتی سیستم ایمنیت ضعیف شد و اینجور شده فقط خدا رو دارم و بس که گاهی قربونش بشم دیر جواب میده خیلی سختمه

سخته خانواده هم باور نمیکنن هر چی هم میشه اینقدر فحش نثارم میکنن که خودت بودی تو اینقدر وسواس داشتی ...

چی بگم والا منم همینم سخته واقعا

ولی من همیشه به خدا میگم اشکالی نداره اگه وسواسم همین که همیشه سالمتیمو حفظ کنی کافیه 

وسواس بدون بیماری خیلی بهتره تا وسواس هم باشی مریض هم باشی