2777
2789
عنوان

مشاوره برای ازدواج

88 بازدید | 15 پست

خانوما خودتون رو بذارین جای من،اگه توی این شرایط بودین قبول میکردین

اگه پشت کنکور بودین یه آقایی که خیلی پولدار،باشخصیت،خانواده‌ عالی خواستگارتون بود و حواسش هم خیلی به درس شما بود قبول میکردین؟اقا علاقه زیادی دارن ولی دختر نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مورد خوبیه خودتم خوشت میاد ازش در اینده هم برنامه برای ازدواج داری میتونی بیشتر باهم اشنا بشید 

چون لزوما تحصیلات و بالارفتن سن همیشه با موقعیت های بهتر برای ازدواج همراه نیست و عقد رو حتما بذار برای بعد از کنکور

اگر مورد خوبیه خودتم خوشت میاد ازش در اینده هم برنامه برای ازدواج داری میتونی بیشتر باهم اشنا بشید چ ...

آره خودشم همینطوری گفت،ولی اصلاً علاقه ای بهش ندارم

سنش چقدرهنمیخواهی که زود باهاش عروسی کنی بری که نگرانیحس درونی یعنی حس خوبی بهش نداریاگه حس بدی بهش ...

آره علاقه ای بهش ندارم و حداقل یکی دو سال اگه شد میخوام فقط نامزدی باشه،سنش هم ۲۹

منم وقتی پشت کنکور بودم تازه داشتم درس میخوندم ی خواستگار اومد ویژگی های خوبی از نظر خانوادم داشت. از لحاظ ظاهرم به دلم ننشست . ولی دلیل اصلی رد کردنش این بود که گفتم من هنوز زندگی خودم رو نساختم نه تحصیلات و نه شغل دارم نمیخوام ازدواج کنم . بازم هرجوری خودت فکر میکنی به صلاحته عزیزم

🌚🌚