2777
2789
۱۵ داشتم اخر هفته قم بودم همش خرج شد باز از شوهرم گرفتم😂😊🥴

این کاربر یعنی استارتر  مرد هست الکی تاپیک میزنه داخلشم اصلا چیزی جواب نمیده .تاپیکای مذهبی هم میزنه بعد درخواست دوستی میده تا شک نکنید بخاطر تاپیک هاش از سوال های الکی شروع میکنه میرسه به مسایل جنسی

لایک نکنید .توروخدا 
این کاربر یعنی استارتر مرد هست الکی تاپیک میزنه داخلشم اصلا چیزی جواب نمیده .تاپیکای مذهبی هم میزنه ...

شت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۰۰ تومن طلا یدونم ۲۰۶ دارم

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

۵۰۰ تومن طلا یدونم ۲۰۶ دارم

این کاربر یعنی استارتر  مرد هست الکی تاپیک میزنه داخلشم اصلا چیزی جواب نمیده .تاپیکای مذهبی هم میزنه بعد درخواست دوستی میده تا شک نکنید بخاطر تاپیک هاش از سوال های الکی شروع میکنه میرسه به مسایل جنسی

لایک نکنید .توروخدا 
[QUOTE=389961426]60توبلندمدت جقدرسود میگیرید ازچه بانکی؟ [/QUOTیکو دویست بانک آینده

لایک نکنید .توروخدا 
میشه بگیدپس پس اندازتونو جکارمیکنید؟

طلا میخرم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
این کاربر یعنی استارتر مرد هست الکی تاپیک میزنه داخلشم اصلا چیزی جواب نمیده .تاپیکای مذهبی هم میزنه ...

اگه ک اینطوریه بره به درک  حرومی بی ذات چندش

گنده زده شد ب حالم اولین روز ورودم ب نی نی سایت اونم بعد چندسال خواننده خاموش بودن

امروز دادم بیرون کافی نت برام وصل کرد 

مرسی گفتی عزیزم اتفاقا درخواستم داده بود😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️