2777
2789
عنوان

مادر شوهر بد

113 بازدید | 9 پست

من تازه عقد کردم سنم ۱۹ دارم میرم ۲۰ مادر شوهرم همش میگه اینوبگو اینو نگو اینجور حال احوال کن یا چیزی پختنی نمیزاره میگع میسوزی انگار با بچه طرفه هیچی بلد نیستم یا میگع اینجا برو اینجا نرو خونش شهرستان دوره ولی خب مجبورم دیر به دیرم شده بیام چطور با این رفتار کنم من رفتیم دنبال دسته دوتا کیک برداشتم برده گذاشته سرجاش یکی گفت ببخشید شرمنده حرصم در اورده چند روز پیش مامانمو دیده گفته بچس یا امروز راجب یخچال حرف میزدیم یخچالی من پسندیدم الجی قیمت نمیدونستم فقط گفتم مارک خوبه برگشته میگه اره من چند جا میپرسم بزرگ کوچیک تو بچه ای نمیفهمی چیکار کنم من با این اخع 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهت رحم کنه..من 15سالگی عروس شدم کسی همچین حرفا ب من نزد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

حالا اگه ۱۶ سالت هم بود بازم من نمیپذیرفتم 

چون وقتی اینقدر عقل رس شدی که شوهر کنی

بعد عقل امرار معاش نداری؟

چجور واسه کنار پسرش خوابیدن بچه نیستی

بعد واسه خرید جهازت یا کیک خوردن و غذا پختن بچه ای

تو کتم نمیره

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

حالا اگه ۱۶ سالت هم بود بازم من نمیپذیرفتم چون وقتی اینقدر عقل رس شدی که شوهر کنیبعد عقل امرار معاش ...

بعضیا کلا میان واسه خورد کردن طرف و اینکه خودشون زندگی پسرشون دستشون بگیرن همچین تخریب های میکنن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بعضیا کلا میان واسه خورد کردن طرف و اینکه خودشون زندگی پسرشون دستشون بگیرن همچین تخریب های میکنن

دقیقا اسی اگه ۳۰ سالش هم بود بازم همین حرفارو می‌زد می‌گفت من بیشتر میدونم

باید از الان گربه رو دم حجله بکشه

وگرنه کارش زاره

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

دقیقا اسی اگه ۳۰ سالش هم بود بازم همین حرفارو می‌زد می‌گفت من بیشتر میدونمباید از الان گربه رو دم حج ...

یکی نیس بگه پس براچی پسرت داماد کردی