2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قراره قشنگ مغزایتخونمون به جوش بیاد بعدش زیرش کم شه منم دیروز توماشین بودم قشنگ لباسام خیس شدن ازعرق بعدشم تا مرز غش کردن رفتم

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

بخدا مغز پخت هم شدمتو ماشینم ولی گونه هاممم از شدت گرما میسوزه ضدآفتاب هم انگاری هیچ

بله میفهمم

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

با خدا شوخی می‌کنی.؟ الان جوابتو میده

مثلا خدا میگه وایساااا ی گوله آتیش میریزه رو سر اسی🤣🤧🤣

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

شوخی چیه ب ولله سوختم دارم میمیرم از گرما هنوز تو هوای 50 درجه با رطوبت 80ب بالا نبودی درکی ندارید

من خودم دیشب رفتم بیرون دشویی کنم یجوری تو هوا شرجیه بود که طرف اون سر دنیا نور بالا میزد بالای سر من روشن میشد