2777
2789

بچه ها یه خواستگار خیلی خوب دارم دو تا تاپیک قبلم ویژگیاش هست؛ بعد ترک ارومیه هستن، میخواستم بپرسم شوهر ترک یا خانوادشون فرهنگشون به چه صورت هست؟خودم از بچگی تهران بزرگ شدم ولی اصالتا شمالیم

آخ جون دعوا 😂😂

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

پیشنهادم بهت اینه با شمالی ازدواج کنی من ترک هستم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟ سوال پرسیدم فقط😂

معمولا تو این تاپیک ها دعوا میشه😂

یکی میاد میگه ترک ها فلانن

بعد بقیه ترک ها میریزن سرش و دعوا 😂😂

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

منم شمالیم 

چند روز جنگ داداشم رفیقشو همراه با زن بچش آورد خونه ی مامانم،اونا ترک بودن،خودش میگفت از ترکا زن بگیرین ولی بهشون زن ندین،پسرای ترک باید با دخترای ترک ازدواج کنن که زندگیشون به مشکل نخوره،ولی دخترای ترک عروس اقوام دیگه بشن خیلی خوشبت میشن و زندگی جمع کنن،

خودشم خیلی زنشو عزت احترام میزاشت،دخترش یه سالش بود خود پسره میبردش دستشویی میبردش حموم لباساشو میشست میخوابوندش،کلا مهربون بود،زنشم واقعا مهربون و بساز بود

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

فرهنگ چی عزیزم راجب رسم و رسوماتشون بگو توضیح بدم 

فرهنگ برخورد با عروس میخوای بدونی اون دیگه به فرهنگ خانوادگیشون بستگی داره 

سازش دو آدم تو ازدواج به سازگار بودن خودشون و خانوادشون بستگی داره نه قومیتشون