2777
2789
عنوان

التماس دعای فراوان برای امضام💔

75 بازدید | 3 پست

خانوما من دعاهام خیلی گیراس خیلیا برام شیرینی آوردن بعد حاجت روایی  چون با دل شکسته ام از ته دل دعا میکنم برای همه انسان ها 💔هیچ وقت دوست نداشتم از انسانی بالاتر باشم ....

کامنت  بذارید دعاتون کنم قول بدید شمام برای امضام دعا کنید....❤️

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهسونگ جان خیلی خانومی خوبی هستی و دل پاکی داره امیدوارم خدا برات بسازه انشالله هرچی از خدا میخوای بهترشو بهت بده . برا منم لطفا دعا کن برا سلامتیم خوشبخت شدن و بخت عالی و سایه پدر مادرم بالا سرم باشه . 

منم برا امضات ایت الکرسی خوندم عزیزدلم مرسی ک انقد خوبی و تحربه های خوبتو با ما به اشتراک میذاری خدا خیرت بده قشنگم 🌸🌸🌸🌸🌸