2777
2789

من ۱۶سالگی ازدواج سنتی کردم،  یه ازدواج اشتباه با یه مردی که (۱۸ سال تفاوت سنی)  داشتیم

من اولش نمیدونسم ازدواج چه تصمیم بزرگی هست

خانوادم تحقیق خاصی هم در مورد اون آقا نکردن،  و توی ۲٠ روز آشنایی منو دادن بهش😔

من یک سال با اون آقا زندگی مشترک داشتم و زن اون اقا شدم

بعد یکسال کارم کشید به طلاق، 

حالا  دو سال از ازدواجم میگذره که میخوام مهریه بگیرم و طلاق بگیرم،  خانوادم زیاد حمایتم نمیکنن 

امروز به بابام گفتم حلالت نمیکنم بخاطر تصمیمی که برام گرفتین،  بلند شد منو بزنه

بابام میگه من کار بدی در حقت نکردم، میگه میخواستی قبول نکنی 

حالا هم کل کارهای دادگاه رو انداخته به دوش خودم 😔

و کلا رهام کرده، و میگه برو خودت دنبال کارهات😭 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

تقصیر خونواده ته🥲

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت جدا شدنت چی بود؟

علتش خانوادم بودن،  دخالت زیاد کردن،  همون موقع هم

کاری کردن همه چی از هم پاشید

حالا هم این حرفا بهم میزنن

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

قطعا شما تقصیری نداری

هرکسی هم مقصر باشه شما بی گناهی

اشتباه از خانواده بوده 

این نظر منه

تا الان خیلی قوی موندی دختر

انشاالله ادامشم خدا دستتو میگیره⁦❤️⁩⁦❤️

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

وقتی سنتی بوده یعنی تقصیر خانوادته

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

هم خودت مقصر بودی هم خانوادت .ولی بیشتر اونا چون عاقل و بالغ بودن .

چرا خودم مقصر بودم؟  بهم بگو🥲

من آرزوم بود درس بخونم،  اما خانوادم همش دنبال شوهر بودن برام،  اینقدر اعتماد به نفسم رو آوردن پایین که حس کردم یکی اومده خاستگاریم چه لطفی در حقم کرده

علتش خانوادم بودن، دخالت زیاد کردن، همون موقع همکاری کردن همه چی از هم پاشیدحالا هم این حرفا بهم م ...

دیگه دنبال مقصر نباش 

فقط بشناس آدمای اطرافت رو 

و سعی کن به خودت تکیه کنی 

رو کسی حساب باز نکن

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

هردو مقصرید ....به یه اندازه ...

دیگه زمان شما ۱۶ساله ها بازهم ب لطف اینترنت و گوشی چشمشون بازه ، ولی خب خانوادت هم قصدشون سروسامان گرفتن تو بوده ،یه جور بی عقلی کردن ....

حالام ناامید نشو .به همه بگو اگه اشتباهی کردم خودمم تاوانش را دارم میدم و قراره بعد هم باز بدم ولی نمیذارم تو این اشتباه غرق بشم ...

پدرت کلا ادم ضعیفی تووی تصمیم گیری و کارهاس ....به خودت تکیه کن

چرا خودم مقصر بودم؟ بهم بگو🥲من آرزوم بود درس بخونم، اما خانوادم همش دنبال شوهر بودن برام، اینقدر ...

میتونستی قبول نکنی.به خانوادت هم نمیتونستی بگی به خواستگارت میگفتی نمیخوایش.

علت اصلی؟؟؟

علت اصلی خیلی چیزا،  توی تاپیک های قبلی گفتم 

بحث و درگیری های زیاد،،،  دخالت خانوادم 

اونم تهش خودشو کشید کنار،  منم دیگه خودم رو کشیدم کنار

همینجوری ول شد