2777
2789
عنوان

ممکنه جواب نوار مغز اشتباه بشه

204 بازدید | 15 پست

کسی میدونه یا نه 

کجا خوبه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

یه بار بیمارستان گرفت گفت سالمه 

خصوصی گرفت گفت یه چبزای کمی دیده میشه

من ب کدوم اعتماد کنم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

دکتر خصوصی واردتر و دقیق ترع ربطی ب نوار نداره

آخه اونیک تو خصوصی نوار گرفت بچه بیدار بود

دکترمشکوک به تومور هست؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بستگی به تخصص داره 

فقط متخصص مغز و اعصاب میتونه تفسیر کنه نه پزشک عمومی یا مثلا روانپزشک

بعدم یه موقع ممکنه مثلا طرف تازه تشنج کرده باشه امواج قروقاطی تر باشه یه موقع ممکنه تشنج نبوده نوار هم معمولی تر هست 

دکترمشکوک به تومور هست؟

نه 

تو نوارمغز نوشته حرکات کمی دیده شده

بستگی به تخصص داره فقط متخصص مغز و اعصاب میتونه تفسیر کنه نه پزشک عمومی یا مثلا روانپزشکبعدم یه موقع ...

منم فقط پیش متخصص های مغزاطفال میبرم 

نوار مرکز طبی سالم بود بچه خواب بود 

اما نوار مطب خصوصی بچه بیدار بود گفت کمی حرکت دیده شده

نه تو نوارمغز نوشته حرکات کمی دیده شده

اگه میدونی‌ مشکوکن چیزی هست بد بدلت راه نده. عزیزم شاید چیزی بگمت باورنکنی. نمیدونم شمام اعتقاد داری یا نه .ولی من خودم دارم. برا نزدیک ترین کسم یه مشکلی پیش اومد مشکوک به تومور یه دوسه سال بیشتر اذیت بود. دیگه از ته دلم دعا کردم و نذر کردم مشکلی نداشته باشه. که خدا رو شکر بعد یه مدت گفت تا الان مشکلی ندارم . بنظرم یه نذری چیزی کن به خدا هم اعتماد داشته باش درست میشه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اگه میدونی‌ مشکوکن چیزی هست بد بدلت راه نده. عزیزم شاید چیزی بگمت باورنکنی. نمیدونم شمام اعتقاد داری ...

توروخدا برای بچه 4 ماهه منم دعا کن از الان گرفتار داروهای اعصاب وتشنج نشه قسمت میدم

منم فقط پیش متخصص های مغزاطفال میبرم نوار مرکز طبی سالم بود بچه خواب بود اما نوار مطب خصوصی بچه بیدا ...

حالا بازم با یه پزشک دیگه مشورت کن ادم واقعا گاهی گیج میشه از حرف پزشکا

فکر کن من چند ماه بود حال مرگ داشتم دیگه داشتم بیهوش میشدم اقا پزشکا گیر داده بودن به بیماری خودایمنی و کشفش اخرم معلوم شد عفونت شدید داشتم که احتمالا به خونمم زده بوده شانسی انتی بیوتیک خوردم وگرنه ممکن بود بمیرم پزشکا همش میگفتن این حالتی که میگی نمیشه و پنیک هست و بیماری روان تنی داری  خلاصه بگم پزشک بیسواد خیلی زیاد شده دیگه اون متخصص های خوب قدیمی نیستن و سهمیه ای ها اومدن وسط و باید خیلی دقت کنی که پزشک انتخاب کنی 

توروخدا برای بچه 4 ماهه منم دعا کن از الان گرفتار داروهای اعصاب وتشنج نشه قسمت میدم

حتما عزیزم رو چشام خودمم براش ایت الکرسی و صلوات میدم🙏🏻🙏🏻 همون کاری هم که گفتمت انجام بده . انشاالله چیزی نیس درست میشه 

حتما عزیزم رو چشام خودمم براش ایت الکرسی و صلوات میدم🙏🏻🙏🏻 همون کاری هم که گفتمت انجام بده . انشا ...

فداتشم