2777
2789
عنوان

بگید من چیکار کنم چه خاکی به سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 45 پست

دکترش عوض کن چرا دارو نداده؟ خودشم رو تشخیص خودش نیست اول میگه هیچی نیست بعد میگه خاموشه بعدم که نه شیر خشک مخصوص و نه دارو....

دکتر به دختر من شیر خشک مخصوص داد ببلاک ای ار خیلی خوب بود هم گریه هاش تموم شد هم وزن گرفت 

قرص نکسیوم هم داد اگر اسمش اشتباه نگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر خشک چی بدم بهش دکتر گفت هر چی دوست داری بده الان شوهرم گفتم نان ای ار بگیره خوبه؟؟

اگہ بخوره خوبہ .. ولے ڪنار شیرخودت وغذا ڪمڪے

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
دکترش عوض کن چرا دارو نداده؟ خودشم رو تشخیص خودش نیست اول میگه هیچی نیست بعد میگه خاموشه بعدم که نه ...

به من گفت اگه روزی سه بار بالا اورد نکسیوم بده 

نان ای ار بدم بهش ؟؟

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
معمولا مصرف لبنیات باعث رفلاکس نوزاد میشه. دختر دوستم این‌مشکلو داشت . مجبور شد کم کم غذایی کمکی بهش ...

خب الان به جز فرمی چی بهش بدم

سوپ زوده یا نه

سوپ زوده سنگینہ براش،اول حریره بادوم،بعد فرنے البتہ رقیق ڪم ڪم غلیظ بده بعدها سوپ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
جدیدن همه بچه ها بدغذان...شاید میخاد‌دندون‌در بیاره ...قطره آ د بهش حتمن بده

دکترش شربت زادیتن داده که نوشته پیشگیری از الرژی و اسم و خارش و تورم یعنی برا دندوناش داده ؟ اخه دخترم خیلی موقع خواب بیقراره و دستاش همش تو دهنشه

دکترش شربت زادیتن داده که نوشته پیشگیری از الرژی و اسم و خارش و تورم یعنی برا دندوناش داده ؟ اخه دخت ...

نمیدونم شربت برای چیه ولی این احتمال هست ک‌ پروژه دندونش شروع شده...کم کم غدا بده احتمالن غذا رو بهتر شیر بخواد تو‌ایسنتا حریره های خیلی خوبی میبینم واسه نی نی ها هست همینجور فرنی و سوپ های مختلف 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40