2777
2789
عنوان

آب های شما هم اینجوری قطع میشن

318 بازدید | 44 پست

بچه ها میدونم الان وضع آب کشور خیلی خرابه ولی مگه میشه 24 ساعت آب رو قطع کنن این چه وضعشه ما از دیروز آب نداریم یکم آب برداشتم که اونم داره تموم میشه یعنی من بع یچه هام بگم آب نیست دستشویی نرید ؟حالا برا خوردن آب معدنی می‌خریم بقیه کار ها رو چیکار کنم ما چند ساله همین جوری تابستون ها آب نداریم خیلی اذیت میشم با دوتا بچه کوچیک ولی تا حالا سابقه نداشته 24 ساعت کامل آب نداشته باشیم از صبح تا شب قطع میشد نصف شب یا روز ها آب می یومد بعد دوباره قطع میشد ولی الان کردن 24 ساعته خب من 24 ساعت بی آب چیکار کنم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

فشار آب کمه نمی کشه 

باید پمپ و منبع بذارید مشکلتون حل میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۲ روزه شب ساعت ۳یا۴میاد اونم بافشار خیییلی کم ک اصلا اب رو داغ نمیکنه ابگرمکن ،تا ۱۱نهایت ۱۲ظهر  بعد قط میشه

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
وای یعنی میخواد چی به سرمون بیاد ، من خیییلی میترسم

دقیقا منم خیلی نگرانم حتی جوری شده راضیم روزی چند ساعت قطع کنن ولی یه ساعت های آب بیاد حداقل کار هامو بکنم آب بردارم نه 24 ساعت کامل آب هامون قطع بشه اخه آدم بی آب می تونه زندگی کنه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
وای یعنی میخواد چی به سرمون بیاد ، من خیییلی میترسم

با صرفه جویی حل میشه 

دیگه از جنگ که بدتر نیست 

من حاضرم بی آب و برق باشیم ولی امنیتمون برگرده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

نگران نباش ۲۴ ساعت بندرت هست مشکلی پیش اومده حتما یه زنگ‌اداره آب بزن.ولی ما هم چهارده پونزده ساعت خیلی روزای تابستون‌قطعی داشتیم.و حتی یه روز .ولی یه روز کامل همیشگی نبوده.باید منبع بخرید .ما منبع داره ساختمون ولی خالی میشه.خودمون جدا یه منبع خریدیم تو بالکن گذاشتیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

فشار آب کمه نمی کشه باید پمپ و منبع بذارید مشکلتون حل میشه

نه بابا قطع قطع ما تو حیاط اگه فشار هم بود آب می یومد ولی وقتی آب کامل قطع میشه تو حیاط هم آب نمیاد تو حیاط که دیگع به پمپ لازم نیست 

اونم خیلی گرون شده واقعا خیلیا توان مالی خریدش ندارن

تنها چارش همینه متاسفانه چون این وضع حالا حالاها ادامه داره 

من ۱۲ روزه شب ساعت ۳یا۴میاد اونم بافشار خیییلی کم ک اصلا اب رو داغ نمیکنه ابگرمکن ،تا ۱۱نهایت ۱۲ظهر ...

والله جوری شده منم راضیم چند ساعت آب بیاد فقط ولی اونم نمیاد از دیروز یه قطره آب هم نیومده 

تنها چارش همینه متاسفانه چون این وضع حالا حالاها ادامه داره

ببین من میگم برفرض پمپ و منبع هم بخریم خوب پمپ آب بیشتر میکشه درسته؟پس باز مصرف آب همون قبل میشه منابع آبمون هم که کمه سد ها تقریبا خالی شدن،آب سدها تموم میشه دیگه بعد اون چیکار میکنن؟