2777
2789
عنوان

راهنمایی برای کنکور

46 بازدید | 9 پست

من توی ماز ثبت نام کردم. به نظرتون کلاسای آنلاینش رو ببینم یا خودم برای آزمون بخونم؟ تدریس شون با بودجه بندی آزمون ها تطابق نداره. اگه کلاسا رو ببینم به بودجه بندی آزمون نمی رسم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. خود آزمون ماز

خودشون هم میگن ازمونای تابستون شرکت نکنید از مهر به بعد شرکت کنید البته اینو‌ درمورد ازمونای قلمچی و گزینه دو و… گفتن

بعد از تابستون به بودجه بندی میرسن

خودشون هم میگن ازمونای تابستون شرکت نکنید از مهر به بعد شرکت کنید البته اینو‌ درمورد ازمونای قلمچی و ...

خوب من آزمون حضوری ثبت نام کردم. اگه توی 3 تا آزمون شرکت نکنم حذف میشم کلا. آزمون اولش رو هم شرکت نکردم هفته ی قبل. 

آره دیگه. بعد الان مثلا کلاس زیست تا صفحه ی 16 دهم تدریس کرده ولی آزمون تا صفحه ی 35 است.

خودت بخون جاهایی که نفهمیدی فیلم ببین 

اگه هم فکر میکنی درسی حتما بلسد فیلم ببینی اونو نگاه کن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

خوب من آزمون حضوری ثبت نام کردم. اگه توی 3 تا آزمون شرکت نکنم حذف میشم کلا. آزمون اولش رو هم شرکت نک ...

معمولا اقای معین کرمی تو اینستاگرام جواب میده بهشون پیام بدید شرایطو بپرسید بهتون توضیح میدن