2777
2789

سلام من سر پسر اولم کریر نخریدم همه می‌گفتن لازم نمی‌شه ولی بچه‌ام کولیک و رفلاکس داشت مجبور شدم از خواهرم رو یه مدت قرض بگیرم و توی خوته هم خیلی به کار بود توی آشپزخونه توی خونه اگه کاری داشتم اونو داخلش می‌ذاشتم صندلی ماشین هم ندارم و شوهرمم نمیخره و خودمم توان خرید صندلی ماشینو ندارم چون گرون تره .خودم پشت فرمون خیلی میشینم و از طرفی هفته یکبار خونه مامانم و مادر شوهرم میرم هر دو جا بچه کوچیک هست خاهرم و جاریام دارن بچه کوجیک و حس میکنم امن نیست رو زمین خابوندنش از طرفی خونه مادر شوهرم فوقالعاده کثیفه و وسایل نی نی و تشک و پشتی تمیز نداره البته من خریده بودم چند سال پیش اونجا گذاشتم ولی اینقدر شلخته و کثیفه گم  وگور شده .الان دو دل هستم بخرم یا نه چون نمیخامم خرج اضاف کنم تموم وسایل نی نیمو دارم خودم خرد خرد میخرم شوهرم نمیخره اذیت میکنه.

حالا با این اوصاف بخرم یا نخرم؟

باز از خواهرت قرض بگیر. 

ارزش هزینه کردن نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این شرایط باید بخری دیگه 

واسه من تا دوسه ماه تو خیلی کمکم بود 

نمیتونی دوباره از خواهرت بگیری؟ 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بخر ولی به دسته اش اطمینان نکن خود کریر رو بگیر از دسته نگیر و از بدنه حملش کن و مواظب باش بچه از توش نیوفته یکی از نی نی سایتیا بچش از داخلش افتاده بود سی تی و هزار بدبختی کشیدن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
باز از خواهرت قرض بگیر. ارزش هزینه کردن نداره.

شوهر خواهرمو شوهر خودم با هم قهرنو اگ شوهرم بفهمه اذیتم میکنه و بچه خاهرم شدیدا رو وسایل خاهرم حساسه همه جا میگه آبروی ادمو میبره 

شوهرت چرا نمیخره چرا اذیتت میکنه؟؟؟کریر برای من بدرد نخورد جز برای واکسن بردن چون سنگین بود و من خودم زورم نمیرسید بردارم صندلی ماشین گرفتیم پسرمو هرکاری کردیم نشست توش موند توخونه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
بچمم مهر دنیا میاد.مدل هیرو پلاس دلیجان مد نظرمه

همینو بخر

اگر میپرسیدی کالسکه لازمه، میگفتم شرایطت چیه، ولی کریر واقعا لازمه

توی مهمونی، به قول خودت منزل مادرشوهر، توی ماشین، 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
شوهر خواهرمو شوهر خودم با هم قهرنو اگ شوهرم بفهمه اذیتم میکنه و بچه خاهرم شدیدا رو وسایل خاهرم حساسه ...

تو. که میخوای کریر بخری تو ماشین بذاری،  کریر خیلی کاربرد نداره. خیلی زود برا بچه کوچیک. میشه. 

یه صندلی ماشین ایرانی آکو بخر قیمتشم پنج میلیونه. 

تا 20 کیلو تحمل وزن داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شوهرت چرا نمیخره چرا اذیتت میکنه؟؟؟کریر برای من بدرد نخورد جز برای واکسن بردن چون سنگین بود و من خود ...

کلا مدلش همینه شوهرم.

همه خرجارو خرج الکی اضافه میدونه.غیر خوراک به هیچ چی دیگ نمیرسه تاپیک قبلم هست.

پریشب میخواستم کیف نوزاد بخرم چون کیف پسرم مال ۷ ۸ سال میشه دیگ قابل استفاده نیست چنان بد برخورد کرد میگفت مگه سر گنج نشستم مگه وام داریم حالا قیمتش ۱ تومن بودا پولم داره ولی خرج نمیکنه .گفته صندلی میخرم ولی مطمعنم هیچی نمیخره چون میشناسمش