2777
2789
عنوان

با محیط کار سمی چطور کنار بیام

374 بازدید | 55 پست

کارفرما خیلی خیلی اذیت میکنه 

روحم رو داره میخوره 

مشخص نیست چی می‌خواد 

هر سری یه سازی میزنه 

تحقیر و توهین 

به سختی کار پیدا کردم 

ولی فشار روحی روانی کارم بالاست 

کار دیگه ای هم پیدا کنم تضمین نیست 

من چیکار کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دنبال جای دیگه باش و بعد برو بیرون

شرکت ها معمولا اول سال آگهی میدن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

راستش نمیدونممنم تو این شرایطم تنها کاری که دارم میکنم اینه سریعتر درسمو بخونم و همش دنبال کار بگردم ...

درس هم میخونی کنارش ؟

درک می‌کنم خیلی سخته 

عقده ریاست داره تمرکزتو بذار روی بالا بردن توانایی و رزومه‌ت که زودتر از اون کار بیای بیرون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم همینه وضعیتم، هر روز جنگ اعصاب دارمسر ۱۰، ۱۲ تومن واقعا خسته شدم لطفا اگه میشه در حقم یه صلوات ب ...

همه اینجوری هستن ؟

دنبال جای دیگه باش

من درکت میکنم هر لحظه عذاب کشیدم یکسال ولی دیگه انتقالی گرفتم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
عقده ریاست داره تمرکزتو بذار روی بالا بردن توانایی و رزومه‌ت که زودتر از اون کار بیای بیرون

همش میگه ۱۵ ملیون کوفت بشه بهت 

دنبال جای دیگه باشمن درکت میکنم هر لحظه عذاب کشیدم یکسال ولی دیگه انتقالی گرفتم

الان راضی هستی ؟

شرکت ها معمولا اول سال آگهی میدن

منظورم همین امروز نیست ولی حتما به فکر جای حدید باش من این مدل کار داشتم هر روز با تپش قلب بیدار میشدم واقعا ادم و مریض میکنه ولی خب دوام اوردم و تا کار جدید پیدا نکردم نرفتم نمیدونم اشتباه بود یا نه !؟