2777
2789

ممنون میشم اگه کسی هست

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آقایی از اقوام خیلی خیلی نزدیکمونه،همه جوره میشناسیمش،همه جوره قابت شده‌است و قبولش دارن همه،واقعا آقاست،کاریه،همیشه پیش خانواده‌اشه و خیلیی محترمه،۲۸ سالشع،مهندسه،مالی هم بخوام بگم،۳۰،۳۵ حقوقشه،ماشینشم ۲۰۷

منم ۱۸ سالمه،تا حالا دوست پسر نداشتم(میگم که بدونید تجربه‌ای در این مورد ندارم)،

ایشون سه چهارساله مثل اینکههه منو دوست دارن و منتظر تموم شدن کنکور من بودن،تا تموم میشه و مطرح میکنن،من دو سه بار با اجازه خانواده ها میرم میبینمش خانواده‌ام خیلیییی قبولش دارن،خیلی دوسش دارن

ما چند روزه داریم بهم پیام میدیم وای شما نمیدونید چه ترسی میگیرم،با تک تک پیاماش ته دلم خالی میشه،خیلیی هم مودبه،رسمی صحبت میکنیم اصلا حرف خاصی نمیزنیم اینقدر استرس میگیرم اینقدر اضطراب امشب نشستم سه ساعت گریه کردم،اصلا نمیدونم ترسم به خاطر چیه چرا من اینجوریم،چرا ازدواج اینقدر برای بقیه راحته چرا من نمیتونم آدمی که اینقدر دوستم داره،دوستش داشته باشم🫠🫠🫠🫠🫠🫠چرا همش ترسم

عزیزم‌ما خب از پشت گوشی نمیتونم‌چیزی بگم اما..

با فاصله سنی مشکلی نداری؟ چون یسریا حساسن بعضیام براشون مهم نیست

اون استرسیم که داری بخاطر اینه که تا بحال با کسی در ارتباط نبودی و آدم توی موقعیت ازدواج کنکور بارداری چون تصمیم های مهم زندگی هستن خیلی نگران و استرس داره این عادیه

عزیزم‌ما خب از پشت گوشی نمیتونم‌چیزی بگم اما..با فاصله سنی مشکلی نداری؟ چون یسریا حساسن بعضیام براشو ...

اشکال نداره هرحرفی هست بگید لطفا🥲

حس میکنم نه چون من دوست دارم بزرگتر از خودم باشه ولی این تفاوت سنی هم دیگه خیلی زیاده

یه آقایی از اقوام خیلی خیلی نزدیکمونه،همه جوره میشناسیمش،همه جوره قابت شده‌است و قبولش دارن همه،واقع ...

عزیزم اول باید تصمیم بگیری اصلا میخوای ازدواج کنی یا نه

اول باید هدفت مشخص کنی باید بدونی به سن مناسب ازدواج رسیدی یا نه

بعد از اون باید ببینی اون آقا برای شما مناسب هست یا نه اخلاقش و رفتارش دوس داری و اصلا حسی بهش داری یا نه

اول به این چیزا فکر کن