2777
2789

از دست مامانم و حرفاش دارم روانی میشم همش مقایسه همش افکارت مزخرف همش تحقیر

من دختری هستم تا حالا حتی یه بار بیرون نرفتم با دوستام یا تنهایی همش سرم داخل درس بوده حتی تا حالا تو زندگیم با به پسر هم چت نکردم کلا تو این فازا نبودم

تا حالا حتی ناخن نکاشتم با همه همکلاسی هام فرق دارم خانوادم سخت گیر هستن همه چیز رو تحمل کردن ولی امروز مامانم اومده میگه فلانی همسن تو هس شوهر کرده با یه ایل ۵۰۰ نفره داره رفت و آمد میکنه

حالا فلانی (میشه دختر دختر خاله اش)

درس اش رو ول کرده تا نهم بیشتر نخونده بعد رفته شوهر کرده مامانم داره اونو میزنه تو سر من 

آخه چه موفقیتی داشته که اونو میزنه تو سر من؟

می خواستم برم رشته تجربی چقدر امسال درس خوندم برای آزمون نمونه دولتی و قبول هم میشم چقدر امتحانای کشوری سخت بود نمره زیر ۱۹ نداشتم فقط درس میخوندم که مبادا بعدا خانوادم بخوان بخاطر نمرات کم من برای ثبت نام مدرسه به مشکل بخورن

ولی اونا اینجوری دارن منو میریزن بهم....

دلم میخواد کلا درس رو ول کنم اصلا دیگه حوصله اش رو ندارم

هیچ پشتیبانی ندارم هیچ کس حمایت نمیکنه منو

تا کجا میخوام اینجوری پیش برم؟

نهایت اش برم یه رشته هنرستانی واقعا دیگه جون ندارم

تنها نیستی عزیزم...خانواده ی منم دقیقا همین قدر سمین...

من ۲۶ سالمه و کل مقاطعم رو دانشگاه تهران درس خوندم...

ولی با کی مقایسه می شم نوه ی خاله ام که بدون کنکور رفت دانشگاه آزاد و همون جا شوهر کرد و بچه داره....این در صورتیه که هنوز با این سن منو چک می کنه مامانم...تو کار خودتو بکن اینا درست بشو نیستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این یه حقیقته بعضی از مادرها به خاطر تداشته های خودشون به دختراشون حسادت میکنن

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

تنها نیستی عزیزم...خانواده ی منم دقیقا همین قدر سمین...من ۲۶ سالمه و کل مقاطعم رو دانشگاه تهران درس ...

چرا خانواده ها اینجوری هستن

آخه اگه منو با یه دختر موفق مقایسه می‌کرد زورم نمیومد 

مشکل ام اینجاس که منو با یه دختری که تن داده به کودک همسری و هیچ آینده ای جز شوهر نداره داره مقایسه میکنه 

چرا خانواده ها اینجوری هستنآخه اگه منو با یه دختر موفق مقایسه می‌کرد زورم نمیومد مشکل ام اینجاس که م ...

اگه شما راه اونو می رفتی باز هم همین بود....بازم مقایسه می شدی...

حرص نخور حواست به درست باشه چون از یه زمانی به بعد تو می مونی و رشته ات و کارت و درآمدت...اینا چیزا به جای تو حرف می زنن

من دیگه نمیخوام زندگی کنم از دست خانوادمبابام هم هیچی بهش نمیگه

تنها راهش مستقل شدنه

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران