2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من ضبط روشن نمی کردم

یه رادیو کوچولو مامانم داشت، صبحا که می خواستیم بریم مدرسه با صدای اون صبحونه می خوردیم. 

و رادیوی بزرگ بابام. 

🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
جمعه ها، برنامه ی جمعه‌ی ایران گوش میدادی ؟

بابام همییییشه گوش می داد

ما هم کنارش بودیم

🥲🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه ضبط مشکی نوار کاست میخورد داشتیم(اونو کم یادمه)

بعد یه ضبط نقره‌ای خوششششگل هم نوار کاست میخورد هم دیسک سی دی. حس دیجی ها رو داشتم یادش بخیر😂

بعد که کلا سی دی خریدیم اونم سه دیسکه😌😅

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه ضبط مشکی نوار کاست میخورد داشتیم(اونو کم یادمه)بعد یه ضبط نقره‌ای خوششششگل هم نوار کاست میخورد هم ...

وای سی دی یادش بخیر،

یه سریا ۳ دیسک داشتن، یه سری ۵ دیسک، بعد اونا که ۵ دیسک داشتن فخر میفروختن😂😂😂😂

وای سی دی یادش بخیر،یه سریا ۳ دیسک داشتن، یه سری ۵ دیسک، بعد اونا که ۵ دیسک داشتن فخر میفروختن😂😂😂 ...

ما خودمون که 3 دیسک داشتیم به تک دیسک ها پز میدادیم😂 البته بچه بودیما. هعی چه دنیایی بود چقد همچی قشنگ بود. الان دیگه هیچ چیز زیبا نیس تازه نداره نویی نداره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡