2777
2789
عنوان

ابسه سینه کمکم کنید لطفا

59 بازدید | 4 پست

بچه ها تروخدا کمکم کنید من 16سالمه چند سال پیش توی سینم ابسه بود من بچه بودم اون موقعه ها نمیدونستم این چه خیلی هم میترسبدم به مامانم بگم این ابسه خیلی بزرگ شد و بعدش خیلی چرک اومد بیرون ازش و خیلی وقته درد میکنه همون جاش من الان تحقیق کردم تو نت نوشته بود برای اونایی که شیر نمیدن سرطان سینه ست 

تروخدا کمکم کنید:)) 

خب چرا نمیری دکتر؟! چند وقته تو سینته؟ سرطان سینه اولش بری به راحتی درمان میشه نری زجرکش میکنه هیچ درمانیم نداره البته امیدوارم اون نباشه چون تو این سن خیلی بعیده اون مال ۴۰ ۵۰ به بالاست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب چرا نمیری دکتر؟! چند وقته تو سینته؟ سرطان سینه اولش بری به راحتی درمان میشه نری زجرکش میکنه هیچ د ...

میترسم واقعا میترسم بدنم میلرزه از ترس

حدود سه سال میشه فکر کنم 

نمیدونم چطور به مامانم بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم واقعا میترسم بدنم میلرزه از ترسحدود سه سال میشه فکر کنم نمیدونم چطور به مامانم بگم

خب ۳ سال سرطان نیست اگه بود دور از جون تا الان کشته بودت بعد واسه چی میترسی مگه چیکار کردی همین الان برو بهش بگو فردا هم برید دکتر به اینکه خوب میشی فکر کن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب ۳ سال سرطان نیست اگه بود دور از جون تا الان کشته بودت بعد واسه چی میترسی مگه چیکار کردی همین الان ...

یعنی واقعا سرطان نیس 

من کلا الان متوجه شدم که این چیه و چقدر ممکنه خطرناک باشه 

مامانم نسبت به این چیزا خیلی گارد داره بخاطر همین نتونستم بگم بهش