2777
2789
عنوان

دیر خندیدن نوزاد

90 بازدید | 13 پست

کسی بوده بچه ش مثلا بعد از ۳ ماهگی خندیده باشه؟

دخترم سه ماه و ۷ روزشه.

شاید نهایتا سه چهار بار به صورتمون خندیده باشه

ارتباط چشمی کامل برقرار میکنه ، به اسباب بازیاش هم لبخند میرنه ولی به ما نه 

درست اون لحظه ای که واقعا تسلیم تقدیر میشی، همونی میشه که دلت میخواست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی اگه می‌خنده مشکلی نداربچه بازی کنید باهاش بخنده مشکلی نیس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الهی اگه می‌خنده مشکلی نداربچه بازی کنید باهاش بخنده مشکلی نیس

انقدر براش دلقک بازی درمیارم خسته شدم فقط زل میزنه نگام میکنه قیافه ش هم‌جوری میکنه انکار میکه جالبه ادامه بده ولی اصصصلا نمیخنده🤦🏻‍♀️

نه فقط اخمو وگریه پدرمو دراورد ازبس بداخلاق بود

واقعا؟؟اینم اکثرا همینه😐

نترسیدی چرا نوزادی نمیخنده؟

انقدر براش دلقک بازی درمیارم خسته شدم فقط زل میزنه نگام میکنه قیافه ش هم‌جوری میکنه انکار میکه جالبه ...

عزیزم  از الان میخواد حکمرانی کنه 

اگه می‌خنده به همه چی واکنش داره خوبه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واقعا؟؟اینم اکثرا همینه😐نترسیدی چرا نوزادی نمیخنده؟

نبابا یک بچه خوش اخلاق میشه یکی بداخلاق میدونی بستگی به دوران بارداری خودمون داره اگه اروم باشیم بچه اروم میشه اگه زیاد حرص وجوش بخوریم وگریه کنیم بچه هم همینطورمیشه

نبابا یک بچه خوش اخلاق میشه یکی بداخلاق میدونی بستگی به دوران بارداری خودمون داره اگه اروم باشیم بچه ...

چی بگم

اخه دکتر گفت خیلی نشونه مهمیه برای رشد مغز

با تعجب گفت باید از چهل روزگی میخندید😕🥺

عزیزم از الان میخواد حکمرانی کنه اگه می‌خنده به همه چی واکنش داره خوبه

خدا کنه همینجوری باشه

دعاش کن🥺

خدا کنه همینجوری باشهدعاش کن🥺

فدات چشم حتما 

اگه علایم طبیعی داره یعنی خوبه حرکت می‌کنه می‌خنده به چیزهای دیگه سالم کارتون براش بزار خنده دار ببین به اون می‌خنده