2777
2789
عنوان

راهنمای برا خریدسیسمونی

64 بازدید | 14 پست

سلام بهتون 

برای یه سیسمونی جمع و جور و قنج و منجر چ وسایلی بخرم من اصلا نمی‌دونم لباس چند دست بگیرم 

و اینکه خانوادمم خیلی نمیخان پول بدن 🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم عزیزم ۹آبان

اگ اهل بیرون و مهمونی هستی براش سرهمی های قشنگ بگیر برا مهمونی.بچه کوچولو با سرهمی خیلی مرتبه

نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ما شمالیم خییییلی سرد نیست تو خونه من برا بچهام آستین بلند و شلوار و زیر دکمه دار میپوشیدم و از هر تیکه ۳،۴تا میگرفتم چون زود سایز عوض میکنن

ی مامی بگ بگیر و زیرپایی برای عوض کردن مای بیبی

کالسکه و کریر اگ استفاده میکنی بگیر

روروئک اصلا نگیر

ی زیرانداز نرم و بالش و پتو

ی کیسه خوابم برای بیرون خوبه اما اگ نمیخوای خیلی هزینه کنی میتونی ی پتوی خوب بگیری هم خونه استفاده کنی هم وقتی میری بیرون

حوله حموم،و ی پارچه خشک کن نرم وقتی ک برا مای بیبی میشوریش بتونی خشک کنی

وسایل ضروری ب نظر من ایناست بقیه نباشنم بچه بزرگ میشه

فین گیر من خییییییییلی استفاده کردم بعضیا گفتن چیز بیخودیه

طبق تجربه خودم

اگ بازم چیزی یادم اومد میگم

اگ اهل بیرون و مهمونی هستی براش سرهمی های قشنگ بگیر برا مهمونی.بچه کوچولو با سرهمی خیلی مرتبهنمیدونم ...

مرسی لباس چه سایزی بگیرم و چند دست بگیر ما قم زندگی میکنیم گرمه  ولی به کردستانم زیاد میریم که خیلی سرده

اره نیاز هست ولی خیلی گرونه ۳۰تومنه فقد تخت و کمد باید خودم طلایی چیزی بفروشم

من دوستم شرایط نداشت برا تخت و کمد نگرفت

تخت ک مهم نیست میتونی بعد ک بزرگتر شد براش بخری

کمدم چون خودش کشو هاش زیاد بود نگرفت تا بچه ۷ سالش ک شد فک کنم براش تخت و کمد گرفت ک هم جدا بخوابه هم لباس و وسایل مدرسشو تو کمدش بذاره

مرسی لباس چه سایزی بگیرم و چند دست بگیر ما قم زندگی میکنیم گرمه ولی به کردستانم زیاد میریم که خیلی ...

ببین بستگی ب وزن و قد بچه موقع تولد داره بعضیا خیلیا تپلن ماشاالله اما اکثرا ۰ تا ۳ فک کنم مناسب باشه

هرجا ک داری میخری بگو اگ کوچیک بود برا تعویض میارم

ب حرف بقیه خودتو بیچاره نکن

بگو الان نیاز نداره چرا بخرم ب وقتش میخرم

من برا بچه اولم کلی اسباب بازی خریدم اکثرشو پسرعمو و دخترعمه ها خراب کردن اصلا بچم باهاش بازی نکرد

برا دخترم هیییییچی نخریدم جز چنتا جغجغه

بعد ک بزرگ تر شد و تونست بازی کنه  براش خریدم و باهاشون بازی میکرد

اگه نظرمو بخوای چون ۹ابان زایمان میکنی شروع فصل سرما هست منم ابان زایمان کردم برا پسرم دوتا پتو گرم و نرم گرفتم یکی حبابی مخمل یکی هم بافت بود 

سرهمی نگرفتم چون سرما بود و با بچه کوچیک اصلا جایی نمیرم فقط خونه مادر و مادر شوهر ک محدود هس ک بچه سرما نخوره 

یک دست لباس سایز صفر بگیر یکی کافیه چون دوهفته بعدش دیگ تنش نمیشن 

و سه تا سایز یک حالا هزینه داشتی چهارتا بگیر چون تو سرما لباسا زود خشک نمیشن ی شامپو بجه و روغن بچه هم کافیه 

قندان هم اگ قندان میکنی از اون سادها بگیر فرنگی خواستی بخر سوال دیگع ای بود بپرس  ان شالله زایمان راحتی داشته باشی