2777
2789
عنوان

نگرانی بابت بیماری

181 بازدید | 19 پست

سلام خانوما ببخشید اینو میگم من بعد زایمانم دچار یبوست شدید شدم الان پنج ماه از زایمانم میگذره هم زمان با پریود شدنم دچار دلپیچه و اسهال شدم 🥲😣دیروز دکتر رفتم تست خون و آزمایش مدفوع دادم هفته دیگه هم کولونسکوپی دارم خیلی از سرطان روده میترسم کسی هست مثل من شده باشه بعد زایمان و سالم باشه؟تو گوگل هرچی سرچ میکنم میزنه سرطان روده 🥲😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای علائم سرطان روده کلا متفاوت تر از ایناست 

نگین اسمشم نیارین پدر من داشت کلا دردای خیلی عجیب و غیر قابل تحمل از علائمشه

خونریزی همراه با مدفوع دیگه همیشه هست

من خودم‌پریود شدنی دلپیچه و اسهال پیشم چون پریود ذاتا سردیه

بعد زایمانم اکثر خانوما یبوست میشن

لایک نکن خواهر منننن  
پس چرا دکتر اینهمه ازمایش داد به من😣😣

دکترا شدن کاسب و چون بیسوادن با هزار آزمایش باید بفهمن چیزی نیست اصلا نگران نباش والله من بودم اصلا نمیرفتم دیگه یبوست اینقدر ازمایش نمیخواد با تغذیه کنترلش کن 

پس چرا دکتر اینهمه ازمایش داد به من😣😣

خب باید علت این مشکلتو باید بفهمه دیگه......چطوری بفهمه تو روده هات چخبره.........یبوست و اسهال شدن سندروم روده تحریکپذیره.....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
توروخدا دعا کن چیزی نباشه من بچم خیلی کوچیکه

بهت اطمینان میدم که هیچی نیست چون دیدم کسایی که سرطان روده داشتن

چرا هرچی میشه سرچ میکنین؟

گوگل مینویسی درد پریودی میگه سرطان رحم 

لایک نکن خواهر منننن