2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا ندیدم آدم تنبل بعد ازدواج تلاشگر باشه

اخرین نفر تنبلمون پسر داییم بود که با سه تا بچه داییم خرجشونو میده همچنان

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

هیچ آدمی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد و ادما بعد از ازدواج یه درصد بدتر از اینی که هستن میشن.تنبلی بی عاری هیزی خسیسی دست بزن اینا درست نمیشه.به امید  عوض شدن ادما که اره عوض میشم خودتونو تو چاه نندازید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بعید میدونم بشه کوالا رو با آموزشو علاقه بکنی آهوی تیز پا!

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
تنبل بی عار یعنی شغل و درامد نداره؟

چرا کارمنده 

ولی کار دیگه ای نمیکنه 

مثلا ۶ ماهه میخواد خونه بسازه هموز استارت نزده

استارتش پول نمیخواد واقعا 

تازه انقدم بنیاد مسکن تحت فشار گذاشتتش ک زمینتو میگیریم میدیم ب متاهلا باز هیچکاری نمیکنه 

کورد نیستم :) 
چرا کارمنده ولی کار دیگه ای نمیکنه مثلا ۶ ماهه میخواد خونه بسازه هموز استارت نزدهاستارتش پول نمیخواد ...

اوه مطمئنی با این ادم میخوای ادامه بدی؟خون به جیگری تا یه کار بکنه