2777
2789
عنوان

وکس بی کینی

116 بازدید | 12 پست

دوستان اون ناحیه رو وکس کردم رد موها انقد قرمز شده گفتم میره ولی از دیروز نرفته چندتا از رد موها هم خون اومده نمیدونم چیکار کنم قرمزیش بره ? پمادی یا ترفندی سراغ  دارین؟ 

اولین و اخرین بارم بود😩🥲

خودت انجام دادی؟

چطور تونستی؟😑

بهتر بود قبلش میپرسیدی که چیکار کنی دردش و عوارضش کمتر بشه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت انجام دادی؟چطور تونستی؟😑بهتر بود قبلش میپرسیدی که چیکار کنی دردش و عوارضش کمتر بشه

بله خودم 

میدونستم قرمز میشه ولی دوستم انجام داده بود گفت میره ولی نرفته هنوز

بله خودم میدونستم قرمز میشه ولی دوستم انجام داده بود گفت میره ولی نرفته هنوز

پوست با پوست فرق میکنه...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

منم اینکارو کردم تا دو سه هفته اون ناحیه هیچ مویی در نیومد و تا سه چهار روز بود ردش فقد خیلی درد داش ...

سه چهار روز 🙁🙁🙁 پماد کالاندولا هم ضد التهابه زدم انشاالله که قرمزیش بره 🙂  

واسه تیرگی بیکینی چیزی سراغ دارید ک قیمتشم خوب باشه و دامی

من یه پستی اینستاگرام راجب همین موضوع  دیدم کامنتاش هم مثبت بود ، کرم هیدروکینون ۴ درصد ، قیمتشم خیلی مناسبه  نواحی تیره رو سفید میکنه ، منتها یه باید و نباید هایی داشت مثلا برای خانم های باردارو کساییکه پوست حساس دارن خوب نیس ، فقط شب باید استفاده شه و قبلش تست حساسیت بدی بعد استفاده هم لوسیون مرطوب کننده بزنی چون خشک میکنه پوست رو   ولی من خودم امتحان نکردم شما اگر خواستی امتحان کنی قبلش حتما تحقیق کن گلم