2777
2789

هر روز یه برنامه در میاره گیر میده اذیتم میکنه فعلا تا چن ماه دستم بسته اس نمیتونم اقدام کنم برای جدایی، شروع پروسه اش چقدر طول میکشه؟ میخوام خونه مسکن ملی که دارم تحویل بگیرم بعدش اقدام کنم که جایی داشته باشم بمونم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بستگی داره توافقی باشه یا اینکه شما درخواست بدی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من شوهرم انقدر خرج می‌کرد ولی چ فایده انقدر با زبونش آزارم میداد انقدر خیانت میکرد،تهش مجبور شدم عطاش رو به لقاش ببخشم بیام بیرون،کار خوبی میکنی طلاق کار یه شبه نیست اول باید مستقل شی

بستگی داره توافقی باشه یا اینکه شما درخواست بدی

روانمو بهم ریخته همش توهین میکنه عقده های چن ساله اشو می ریزه، میدونم حتی خیانت میکنه ولی مدرکی ندارم، مداوم تهمت میزنه بهم که من با اینم یا اونم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
وای من شوهرم انقدر خرج می‌کرد ولی چ فایده انقدر با زبونش آزارم میداد انقدر خیانت میکرد،تهش مجبور شدم ...

کارمو دارم فقط بحث خونه اس که بتونم بگیرم و شروع کنم 

توافقی باشه بهتره شما درخواست بدی اون طلاق نده اذیت میشی یا باید مهریه ببخشی یا یه مدرک مثلاً از خیا ...

حاضرم مهریه ببخشم ولی گورشو گم کنه بره

بچه داری!؟چرا ببخشی@؟من که نمیبخشم

نه ندارم 

نمیتونم تحملش کنم سلامت روانم داره آسیب میزنه