2777
2789

سلام تقریبا 6 روز پریود عقب افتاده بود سه روز قبل پریود هم اورژانسی خورده بودم شک کردم بیبی چک گذاشتم سمت c پررنگ و T کم رنگ شد بعد همون شب پریود شد به نظرتون قضیه چیه ؟ علائمی هم ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم لکه بینی باشه

نه کامل پریود هستم خیلی گیج شدم نمیدونم بیبی چک درست گفته یا نه آخه خطایی که مثبت بشه خیلی کمه 

چون قبلش هم همینطوری بیبی چک زده بودم و منفی همیشه میشد اما این سری مثبت شد 

الانم بزار

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من چن ماه اقدام بودم کلی بی بی چک استفاده کردم استادشده بودم میدونی بی بی چک اولابایدزیر۲دقیقه دوخطش مشخص شه هاله محوکلاچرته بعدم اگه شب قبله پریودی بزنی چون ممکنه خون باادارت قاطی شه مثبت کاذب بشه

من چن ماه اقدام بودم کلی بی بی چک استفاده کردم استادشده بودم میدونی بی بی چک اولابایدزیر۲دقیقه دوخطش ...

پس چون تو پریودی میزاشتم یعنی مثبت کاذب نشون می‌داده؟ 

چون قبلا هم یک روز قبل پری یا همون روزش گذاشته بودم قشنگ منفی نشون میداد