محتاج دعا هستم از همه جا به در بسته خوردیم به امید آینده نزدیک بیام امضامو عوض کنم بگم مشکلاتم حل شده.خواهش میکنم برای پیداشدن و ثابت موندن کار همسرم به صلوات مهمونم کنید...ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر شوخ و شنگه و پر انرژیه که گاهی از دستش دیوااااانه میشم
همشم چهار سالشه!
همش فکر اینو دارم مدرسه بره یجا رو نیمکت بند میشه که بشینه یانه؟!
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اکثر سعی میکنم وقتهایی ک پیش بچهامم باهاشون بگم و بخندم و بازی های هیجان انگیز کنم و شاد رفتار کنم
چون وقتهایی ک گرفته و غمگینم حفت بچهام میفهمن
تو صورتم نگاه میکنن!میپرسن ناراحتی؟ واسه چی؟!
واسه اینکه دل کوچولوش نگیره سعی میکنم پر انرژی و شاد باشم
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
به ذات بچه هست منتها بعدا پدر و مادر و اجتماع میزنن تو پر بچه افسردش میکنن
اره والا بچه همسایمون ۴ یا ۵ سالشه به خواهر کوچیکترش بیشتر میرسن خیلیم شیطونه هیشکی نمیخوادش امروز دیدمش با اینکه داشت بازی میکرد ولی انگار درونن شاد نبود دلم براش گرفت