2777
2789

دیدید بعضی‌ها یک دم میخندن ورجه وورجه دارن 

شنگولن 

به نطرتون مامانا چیکار می‌کنند؟  

ما یک همسایه داریم دختراش خیلی نمایشین 

همش میخوان با اون سن کم خودشونو نشون بدن با خنده و ادا و لباس و ...‌

منظورم این مدلاس  که بچه های شاد و خوشحال دارن چطوریه

خوبه یا بد؟

محتاج دعا هستم از همه جا به در بسته خوردیم به امید آینده نزدیک بیام امضامو عوض کنم بگم مشکلاتم حل شده.خواهش میکنم برای پیداشدن و ثابت موندن کار همسرم به صلوات مهمونم کنید...ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم همینه

اصلن یجا بند نیست

انقدر شوخ و شنگه  و پر انرژیه که گاهی از دستش دیوااااانه میشم

همشم چهار سالشه!

همش فکر اینو دارم مدرسه بره یجا رو نیمکت بند میشه که بشینه یانه؟!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دختر منم همینهاصلن یجا بند نیستانقدر شوخ و شنگه و پر انرژیه که گاهی از دستش دیوااااانه میشمهمشم چها ...

الهیییی 

نه اتفاقا یکی از همکارام دخترش اینجوره موقع مدرسه که شده انقدر خانم و ناناز رفتار میکنه

شما خودت هم شاد و شنگول و پرانرژی هستی؟

اکثر سعی میکنم وقتهایی ک پیش بچهامم باهاشون بگم و بخندم و بازی های هیجان انگیز کنم و شاد رفتار کنم 

چون وقتهایی ک گرفته و غمگینم حفت بچهام میفهمن

تو صورتم نگاه میکنن!میپرسن ناراحتی؟ واسه چی؟!

واسه اینکه دل کوچولوش نگیره سعی میکنم پر انرژی و شاد باشم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
به ذات بچه هست منتها بعدا پدر و مادر و اجتماع میزنن تو پر بچه افسردش میکنن

اره والا بچه همسایمون ۴ یا ۵ سالشه به خواهر کوچیکترش بیشتر میرسن خیلیم شیطونه هیشکی نمیخوادش امروز دیدمش با اینکه داشت بازی می‌کرد ولی انگار درونن شاد نبود دلم براش گرفت