دوستان من چند سالی هست که ازدواج کردم از همون روز اول بلد نبودم درست و حسابی رفتار کنم
همیشه اگه بحث یا دعوایی پیش میومد همسرم قهر میکرد و از اونجایی که من اصلا نمیتونم صبور باشم به یه روز نکشیده میرفتم منت کشی یا به هر بهانه ای شده آشتی میکردم حالا فرقی نمیکرد که من مقصر باشم یا ایشون
تا اینکه الان دیگه همسرم به این اخلاق گند من عادت کرده و همیشه قهر میکنه و تا من پدر خودمو در نیارم آشتی نمیکنه بخدا خسته شدم دوس دارم منم تحمل داشته باشم و مث خیلی از زنای دیگه بتونم مدت طولانی بی محلش کنم تا اینکه اون پا پیش بذاره هر بار که دعوامون میشه من با خودم قسم میخورم که دیگه محلش نذارم تا اون بیاد منت کشی ولی بازم تحمل نمیارم غرورمو میشکنم احساس میکنم دیگه خیلی خودم کوچیک و بی ارزش کردم
الانم سر یه موضوعی که اون مقصر بود دعوامون شده طبق معمول قهر کرده الان واقعا دیگه دوس ندارم بازم خودمو کوچیک کنم ولی میدونم بازم تحمل ندارم
فقط میخوام بدونم شماهایی که قهر میکنین چجور میتونین تو همون حالت قهر بمونین تا طرفتون بیاد منت کشی
میدونم اگه با کسی حرف نزنم بازم یه ساعت دیگه میرم منت کش فقط ازتون کمک میخوام که چیکار کنم اینبار اون غرورشو بشکنه