2777
2789
عنوان

خانمای صبور و مغرور

193 بازدید | 23 پست

دوستان من چند سالی هست که ازدواج کردم  از همون روز اول بلد نبودم درست و حسابی رفتار کنم 

همیشه اگه بحث یا دعوایی پیش میومد همسرم قهر میکرد و از اونجایی که من اصلا نمیتونم صبور باشم به یه روز نکشیده میرفتم منت کشی یا به هر بهانه ای شده آشتی میکردم حالا فرقی نمیکرد که من مقصر باشم یا ایشون

تا اینکه الان دیگه همسرم به این اخلاق گند من عادت کرده و همیشه قهر میکنه و تا من پدر خودمو در نیارم آشتی نمیکنه بخدا خسته شدم دوس دارم منم تحمل داشته باشم و مث خیلی از زنای دیگه بتونم مدت طولانی بی محلش کنم تا اینکه اون پا پیش بذاره هر بار که دعوامون میشه من با خودم قسم میخورم که دیگه محلش نذارم تا اون بیاد منت کشی ولی بازم تحمل نمیارم غرورمو میشکنم احساس میکنم دیگه خیلی خودم کوچیک و بی ارزش کردم

الانم سر یه موضوعی که اون مقصر بود دعوامون شده طبق معمول قهر کرده الان واقعا دیگه دوس ندارم بازم خودمو کوچیک کنم ولی میدونم بازم تحمل ندارم

فقط میخوام بدونم شماهایی که قهر میکنین چجور میتونین تو همون حالت قهر بمونین تا طرفتون بیاد منت کشی 

میدونم اگه با کسی حرف نزنم بازم یه ساعت دیگه میرم منت کش فقط ازتون کمک میخوام که چیکار کنم اینبار  اون غرورشو بشکنه

از من نپرس که خودم به درد تو گرفتارم😔😱

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

وقتی شوهرم مقصره ومن مقصر نیستم 

سر گرم کار های خونه و خودم میشم 

و خیلی معمولی و ریلکس غذا میارم و میکشم و میخورم خودش اومد اومد نیومد بهش چیزی نمیگم 

و وقت استراحت مطالعه میکنم یا رمان میخونم که زمان زود بگذره 

موقع خوابم مثل همیشه لباس خواب و عطر و وووو اینا که میدونم طاقت نمیاره و میاد کلی منت کشی میکنه

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي ساده س

وقتي تقصير اونه بايد اون بياد از دلت در بياره

واسه امتحانم ك شده تو دلت نمونه ي بارم تو نرو منت كشي

ببين اصلا تهش چي ميشه

كيف ميده وقتي شوهر ادم منتشو ميكشه و تو بهش محل نميدي

امتحان كن ي بار

اصلا یه کلمه باهاش صحبت نمیکنم و نگاش نمیکنم ولی ناز و عشوه و دلبری هام سر جاش هست 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

دوست عزیز این خصلت شما یک صفت کریمه است نه یک صفت رذیله، خدا کنه همه مثل شما باشند،آدم تو زندگیش برای اینکه اعصابش را حت باشه یا کارهای مهمتر دیگر رو انجام بده یا فکرش رو به مسائل مهمتر سوق بده بهتره که از یک سری از چیز های کوچیک که مداومت در اون اعصاب وزندگی رو به فنا می ده رو زیر پا بگذاره خیلی هم خوبه این صفت شما که زیاد نمی گذاری اعصابت خورد بمونه زود به آرامش می رسی... شوهرت خودش رو برای تو لوس نکنه برای کی لوس بکنه پس... احسنت که این اخلاق را داری کاشکی همه مثل تو بودن دیگه مشکلات انقدر زیاد نبود

سرگرم کار خونه شو به خودت برس و محلش نزار نه اینکه تیکه ای چیزی بپرونیا کاملا بی تفاوت باش واسه اینکه همیشه رفتی الانم منتظره که بری سمتش بزار تو خماری بمونه

خدایا دلیل روشن نشدن دلم رامیدانم... کبریت ایمانم خیس شده است...

قیافه میگیرم ولی کارای خونه رو میکنم 

سفره پهن‌میکنم ولی صداش نمیزنم بیاد سر سفره و همزمان تی وی میبینم و میخندم 😅میبینه من خوشم حسودیش میشه میاد سرسفره 😄😄😄😄و دستمو میگیره

بعضی وقتام که خییییییلی مقصره و اشتباه کرده خیلی ناراحت خودمو نشون‌میدم بغضم‌میگیره میاد سمتم داد میزنم میگم دست نزنا😆😆😆😅😅😅همراه باگریه . 

دیگه کم کم گریمو‌کم میکنم و تو سراشیبی میفتم 😃که با معذرت خواهیش تموم میشه😉😉

دوست عزیز این خصلت شما یک صفت کریمه است نه یک صفت رذیله، خدا کنه همه مثل شما باشند،آدم تو زندگیش برا ...

حرفتون درست ولی این اخلاقم خیلی وقتا به ضررمه 

منم دوس دارم همسرم یه بار برا آشتی پا پیش بذاره حداقل وقتایی که خوش مقصره متاسفانه من به حدی خودمو کوچیک نشون دادم  اون فکر میکنه همیشه من مقصرم و چون از این اخلاقم خبر داره سر هر موضوعی قهر میکنه که چون من تحمل قهر ندارم دیگه به هیچ موضوعی اعتراض نکنم

آخه مطمئنم اون قدر مغرور و خونسرد هست که به هیچ وجه پا پیش نذاره

پاپیش میزاره 

تو چن روز سرد باش ... کارای خودتو بکن کارای اونم اگه واحبه انجام بده . میاد سمتت. 

بعدم شوهرو تحویل کردن فقط یک بر ده لازمه. نه بار اون .‌یکبار شما دررابطه با قهرمیگم. 

پاپیش میزاره  تو چن روز سرد باش ... کارای خودتو بکن کارای اونم اگه واحبه انجام بده . میاد سمتت ...

مشکلم اینجاس که اون طبق معمول فکر میکنه حق با اونه و من باید خودمو کوچیک کنم