2777
2789

مذهبی دو مدل داریم یک مدل خیلی مذهبی اند یک مدل کمتر مدل اول خوبه بد نیست روابط اجتماعی خوبی دارند خیلی سخت گیر نیستند مدل دوم خیلی خیلی سخت گیرند تو همه چی

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدمم😂تو از چیشون خوشت میاد؟

کلیپ جالبی بود میگفت پسره لاس میزنه دخترو با جاش میزنه و فلان و بهمان بعد یکی میگفت قدش بلنده بعد دوباره میگفت پسره فلان میکنه بهمان میکنه بعد باز میگفت قدش بلده 

اصلا همینکه ی پسر تو این دور و زمونه نماز بخونه خیلی برام حرفه 

سر به زیرن واقعا وفادار ی نفر می‌مونن 

اهل دور زدن نیستن 

یکیو دوست داشته باشن صدشونو میزارن براش 

رفتارای خاصی دارن که فقط به یکی اختصاص میدن  

نماز حجاب خمس و ارتباط نداشتن با نامحرم...همه اینها رو که کلیاته، خودت میدونی

اما این که خانواده اش چه مدلی هستند و ویژگی های شخصیتی اون چطوریه، دیگه مشاوره تخصصی قبل ازدواج لازم داره

کلیپ جالبی بود میگفت پسره لاس میزنه دخترو با جاش میزنه و فلان و بهمان بعد یکی میگفت قدش بلنده بعد دو ...

اوم نماز و اینا هیچ ولی ب غیر اینا پسری ک درست باشه ادم حسابی این رفتارارو داره نیاز نیست مذهبی باشه دیدم همچین کسیو واقعا

اوم نماز و اینا هیچ ولی ب غیر اینا پسری ک درست باشه ادم حسابی این رفتارارو داره نیاز نیست مذهبی باشه ...

منم دیدم آدمی که مذهبی نباشه درست حسابی باشه مثلا پسر عمو خودم همینجوری ولی خب اکثرا تو مذهبیا بیشتر دیدم نمیدونم شایدم چون عاشق ی پسر مذهبی شدم