2777
2789
عنوان

هدیه روز زنه من😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 104 پست

خوشبحالت ،ماهمون پاکت درب وداغونم نداده بهمون😢

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ. من به شوهرم گفتم هیچی نمیخوای برام بخری؟ گفت چی میخوای؟  گفتم طلا بخر😀

گفت چییییییی😲😲😵😨😨😨😨😱

‏ایا میدانستید نظرات شما در مورد دیگران فقط چهره واقعی خودتون و نشون میده نه دیگران؟!

عزیزم شاید همسرتون نمیدونسته چی بگیره

بخاطر اینکه اونجا شما هم دست خالی نباشین اینکارو کرده

از داداشش فرستاده مثلا سورپرایز

چرا ناراحت میشی

منم یبار هدیه پول گرفتم تشکر کردم ولی همونجا گذاشتم توجیبش 😃 گفتم یه شاخه گل بخر اما سچی بخر پول خودم از جیبت میگیرم 😃😃 تو ذوقش خورد اما حب دیگه پول نداد و هدیه گرفت

🙇

شوهرم کنارم نشسته بود تازه برای همه مراسما به بهترین شکل سورپرایزم میکنه منظورم اینه که از اینا نیست که بلد نباشه 

من  توقعی نداشتم اصلاااا به خدا اما اخه روز زن این مدلی با عجله و مسخره و انگار رفع تکلیف 

والا شوهر من همیشه میره به سلیقه خودش طلا میخره طلاهای زشت زشت😂😂همیشه بهش میگم والا تو صد تومن بده من مم خودم برم سلیفه خودم بخرم ازینا بهتره 

خدایا شکرت 💙💜💚💛🧡❤️
والا شوهر من همیشه میره به سلیقه خودش طلا میخره طلاهای زشت زشت😂😂همیشه بهش میگم والا تو صد تومن بده ...

همسر منم این مدلیه 

اما فقط یکیشو زیاد دوست نداشتم تاحالا ولی به روم نیاوردم مثلا خاسته بود قلب بخره سالگرد ازدواج 😃😃

🙇
شاید شوهرت نداده برادرشوهرت خودش خواسته خوشحالت کنه

دلت خوشه بخدا الان دوساله هیچی برا من ندادن بیاد روز زن بده نه داده بود رو کادو های مامانش با اونا اوردنش دیگه 

شوهر منم رفته بود تولدم ی انگشتر خوشکل خریده بود بعد جعبه انگشتر رو گذاشته بود توی کاغذ کادو .از این پلاستیکی های براق....یعنی ذوق مرگ کاغذش شدم 😄😄😄😄

همونم یادگاری نگه داشتم.

ای آینه!هم صحبت من باش که عمریست بی سنگ  صبور است؛ دل تنگ صبورم..💔

ناراحتی نداره بعدا بهش بگو ازین سبک کادو دادن خوشم نمیاد.دوست دارم اینطوری باشه(حالا هرجور ک مدنظرته)

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...!