2777
2789

۱۰ روزه درگیرشم خسته شدم دیگه میره دوباره برمیگرده خواهش میکنم اگه تجربه ایی توی این زمینه دارید راهنمایی ام کنید انواع و اقسام داروها رو هم خوردم هم تزریق کردم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
کبدت خرابهبرو حتما حجامت فرص انتی هیستامین یا سیتریزینپماد موضعی

حجامت گفتن اول ماهه خوب نیست ۱۵ به بعد بیا 

ازم آزمایش گرفتن آنزیم های کبدی چند عدد بالاتر از رنج نرمال بود و هر دکتری میرفتم میگفتن کبد چرب ربطی به کهیر ندارن یه نوع الرژیه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم 

به شدت اذیت میشدم 

انقد بدنم میخارید 

جای خارش برآمده میشد 

میشد روی بدنم با ناخن یا هر شیئی نقاشی کشید

ردش کاملا برآمده میشد 

روزانه قرص سیتریزین می‌خوردم

به ساعت مصرف که می‌رسید بدنم شروع میکرد 

چندین بار دکتر رفتم 

گفتن یه دوره داره 

ممکنه دوماه 

یک سال

دوسال 

خودش برطرف میشه 

قصد بارداری داشتم 

دکتر زنان می‌گفت این داروها تو بارداری ممنوع 

ناچار باردار شدم 

تو فکر بارداری که بودم بدنم هم که آلارم نداده بود 

از قرص غافل شدم 

یکی دو هفته که گذشت یادم اومد که قرص نمی‌خورم 

رفتم دکتر که ببینم دارویی هست که مجاز باشه تو بارداری؟

که دکتر گفت بارداری باعث برطرف شدن کهیر شده 

خداروشکر خوب شدم دیگه 

شاید نزدیک یک سال گرفتارش بودم 

من داشتم به شدت اذیت میشدم انقد بدنم میخارید جای خارش برآمده میشد میشد روی بدنم با ناخن یا هر شیئی ن ...

وای عزیزم چقدر خوشحال شدم😍نی نی باعث شد تمومش کنه😅

وای عزیزم چقدر خوشحال شدم😍نی نی باعث شد تمومش کنه😅

سلام عزیزم 

برو پیش دکتر مریم علی عبدی  . کارش حرف نداره . با یه نسخه خوب میشی . پارسال دخترم روی دستش لکه های قهوه ای زده بود سه تا دکتر عوض کردم کلی پماد و آمپول ضد حساسیت و شامپو مخصوص میدادن ولی بجاي این که بهتر بشن بدتر میشدن تا هر جور بود تونستم از علی عبدی نوبت بگيرم تا نگاه به دستش کرد گفت این به آب مرکبات حساسیت داره و نباید اصلا پوستش با اسانس یا آب مرکبات تماس‌ داشته باشه یه نسخه هم نوشت که وقتی استفاده کرد از روز دوم شروع کرد به محو لکه ها و کاملآ خوب شد . چند نفر دیگه هم گفتن برای کهیر و اگزما پیشش رفتن نتیجه گرفتن .  فقط وقتی زنگ زدی بگو مشکلم اورژانسیه و برای ادمینش عکس از کهیرها بگیر  بفرست و کامل توضیح بده . نهایت تا یک هفته دیگه برات نوبت میزنه 

۰۹۳۳۴۲۴۱۴۴۸

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂

سلام عزیزم برو پیش دکتر مریم علی عبدی . کارش حرف نداره . با یه نسخه خوب میشی . پارسال دخترم روی دست ...

ممنون عزیزم از راهنمایی ات