2777
2789
عنوان

اخلاق

93 بازدید | 12 پست

سلام ب همه خانومای عزیز یه سوال دارم من حدود 10 سال ازدواج کردم شوهرم همیشه سرده  اهل مهر محبت اینا نیست اخلاق خوب داره اخلاق بدم داره 

مثلا من دوست ندارم بی توجه ای کنه ب منو پسرم ولی میکنه   همیشه میگه خستم باید برم سر کار باید بخوابم  منظم نیست پشت مردم زیاد حرف میزنه و من متنفرم ازاین رفتار الکی فوش میده اسم هر کسی رو بیارن پیشش فوشش میده دو روحه. ب خانوادش احترام نمیزاره اونا همیشه ب من گلگی میکنند همیشه با اعصبانیت حرف گ

میزنه هیچ وقت نمیتونه مشکلشو درست بیان کنه اینقد نشستم گفتم اینا خوب نیست شخصیت خودتو میاری پایین الان میگه باشه دو قیقه دیگه انگار ن انگار 

دروغم زیاد میگه یعنی قسم دروغ زیاد میگه نمیدونم کجا برم چیکار کنم  ب کی بگم 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.