2777
2789
عنوان

حس یعد کوبیدن ماشین ب جایی

112 بازدید | 13 پست

چند بار پیش اومده آخه چرااا  

همشم دنده عقب

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

وای مدینه گفتی کردی کبابم 🤣🤣

چقدر ماشین کوبیدم 

آخریشم چند وقت پیش بود 

رفتم رو جدول ماشین تا نصفه رو جدول بود🤣

صداشم درنیاوردم، همسرم نفهمیده هنوز

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیس عادت میکنی

از دست خودم عصبانیم از اینکه کسی بفهمه میگه چقدر دست و پا چلفتیه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
وای مدینه گفتی کردی کبابم 🤣🤣چقدر ماشین کوبیدم آخریشم چند وقت پیش بود رفتم رو جدول ماشین تا نصفه رو ...

تعمیر نکردید مگه یعنی پیدا نیس برای من صندوق آسیب دید

اونها ادبیاتشونو باید درست کنن به نظرم .

همسرم چیزی نگفت ولی می‌گم ناامیدش کردم چن بار پیش اومده 

همسرم چیزی نگفت ولی می‌گم ناامیدش کردم چن بار پیش اومده

چندد بار چیه من چندد سال زدم .ماشینه ها آدم نکشتی که!آدم از کسی که دوسش ذاره به این علت ها ناامید نمیشه.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
تعمیر نکردید مگه یعنی پیدا نیس برای من صندوق آسیب دید

نه من روبرو جدول ندیدم ، رفتم روش 

ماشین تو هوا بود 

خداروشکر سینیش خورد 

چیزی نشده 

همسرمم نفهمید 

البته قبلاً هم با ماشین‌های دیگه تصادف داشتم 

یه بار با پراید 

یه بار ۲۰۶

نه من روبرو جدول ندیدم ، رفتم روش ماشین تو هوا بود خداروشکر سینیش خورد چیزی نشده همسرمم نفهمید البته ...

ن من چند بار همش موقع دنده عقب یا پارک دوبل کاملا اینبار پیدا بود عکس فرستادم براش 

چندد بار چیه من چندد سال زدم .ماشینه ها آدم نکشتی که!آدم از کسی که دوسش ذاره به این علت ها ناامید نم ...

خیلی هم با دقت هستم مسیر های ۴۰ دیقه هم رفتم اومدم نمیدونم چرا موقع دنده عقب خراب میکنم گاهی

ن من چند بار همش موقع دنده عقب یا پارک دوبل کاملا اینبار پیدا بود عکس فرستادم براش

منم یه بار با پراید دنده عقب گرفتم پارکینگ دانشگاه 

اونجا زدم یه وانت پراید ، ماشین خودمون چیزی نشد 

ولی اون خسارت دید 

یه بارم با ۲۰۶ اومدم بگیرم سمت چپ ، یه ۲۰۷ گرفت کنارم، بالای گلگیرش اندازه یه کف دست رفت تو 

۲ میلیون خسارت دید ماشینش، چون نو بود افت قیمت گرفت

خیلی هم با دقت هستم مسیر های ۴۰ دیقه هم رفتم اومدم نمیدونم چرا موقع دنده عقب خراب میکنم گاهی

منکه مجردم ،ولی مردها خودشونم هزاتار هزار  گند میزنن به زنشون نمیگن کسی خبر دار نمیشه خودشونم بیگناه نشون میدن،حالا فکر نکن تو یکی دوجا زدی خیلی خراب کردی .

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
منکه مجردم ،ولی مردها خودشونم هزاتار هزار گند میزنن به زنشون نمیگن کسی خبر دار نمیشه خودشونم بیگناه ...

دقیقا 

همسر و بابای من چندبار خودشون تصادف داشتن.

نمی‌دونم چرا بی‌احتیاطی های خودشون به چشمشون نمیاد