elaheh_pv84 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 34 عنوان وام ازدواج 139 بازدید | 10 پست سلام بچه ها! من تازه کد رهگیریم اومده! برا بانک تجارت! به نظرتون میشه غیر حضوری بقیه کارشو بکنم؟!چقد طول میکشه تا واریزی بزنن؟! چه مراحلی باید انجام بشه بعد اینکه کد رو گرفتیم؟! طول میکشه؟ 1404/05/07 | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لالاخانوم عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2387 خیلییییی من چندین ماهه ۱۳ نفر جلومه ولی اصلا یدونع هم کم نشده وفک کنم تااا اخر سال خبری نباشه گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
elaheh_pv84 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 34 خیلییییی من چندین ماهه ۱۳ نفر جلومه ولی اصلا یدونع هم کم نشده وفک کنم تااا اخر سال خبری نباشه منتظر کد رهگیری؟!
لالاخانوم عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2387 منتظر کد رهگیری؟! ن گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
لالاخانوم عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2387 برا همین واریزی؟ اره کد رهگیریمون چندماهه ک اومده ولی نوبتمون نشده ک وامو بریزن. از وقتی کد رهگیری اومد شیش هفت ماه پیش ۱۳ نفر جلومون بود هنوز یک نفر کم نشده .بعضیا هزااار نفر جلوشونه زود نوبتشون میشه بعد ما با این تعداد کم اینطوری شده برامون . گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
معشوقه_پاییز عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1988 شما تونستی ثبت نام کنی؟من کد اومد ولی میزنه نبودن شعبه در محدوده آدرس متقاضی گفتن این خطا یعنی بودجه نیست ..
نازی۱۲ عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 411 شما تونستی ثبت نام کنی؟من کد اومد ولی میزنه نبودن شعبه در محدوده آدرس متقاضی گفتن این خطا یعنی بودجه ... سلام واسه منم همین خطا رو میده نمیشه کاریش کرد؟ پرواز را به خاطر بسپار....پرنده مردنی است.
kija_mazani عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 163 شما تونستی ثبت نام کنی؟من کد اومد ولی میزنه نبودن شعبه در محدوده آدرس متقاضی گفتن این خطا یعنی بودجه ... منم همینو ثبت نام کردم و میگه نبودن آدرس،من فک کنم چون کد پستی محل صدور شناسنامم با کدپستی محل زندگیم یکی نبود اینو میگهشما چطور؟ رفع سنگینی و چشم زخم...تضمینی چندسال سابقه...به روبیکا پیام بدین: artistic_spirit@
kija_mazani عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 163 سلام واسه منم همین خطا رو میده نمیشه کاریش کرد؟ شما کد پستی محل صدور شناسنامت با کدپستی محل زندگیت یکیه؟ رفع سنگینی و چشم زخم...تضمینی چندسال سابقه...به روبیکا پیام بدین: artistic_spirit@
دانهیسیب عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2586 من پارسال گرفتم .کد رهگیری که اومد بعد از یک ماه تعیین شعبه شدم و رفتم شعبه بانک البته بانک مهر بود. ۲ تا ضامن میخواست که یکیش خودم شدم چون معلممبعد از اینکه مدارکم تکمیل شد در عرض چند روز وامو واریز کردند زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام