2777
2789
عنوان

آقا بیاید مشاور بدید چیکار کنم

99 بازدید | 16 پست

ی پسر دوست دارم که اونم به شدت دوستم داره قرار بر ازدواج گاهی باهم صحبت میکنیم الان خانوادش مخالفت می‌کنند اینم گفت تا وقتی که راضیشون کنم یکم‌کمتر صحبت کنیم که اگه اتفاق ناگواری افتاد سختمون نشه من دل خودم میگه با سختی میرسیم هزار بار حس ششم و ف  ال هم گرفتم همشون گفتن می‌رسید تا همینجا که دوستم داره معجزه ائمه و خدابوده میدونم نصف راه ولمون نمی‌کنند ولی عادت کردم بهش بمب انرژی بودم من قبلا ولی از وقتی باهاش کم صحبت میکنم کلافه و بی انرژیم همش میگه چرا اینجوری چیزی نگفتم بهش بگم بهش به خاطر اینکه دلم برای صداش تنگ شده یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد زماني بدي ديگه. پسره شغلش چيه؟

خیلی خیلی میشناستم حتی از پیام هام میفهمه کی خوشحالم کی نیستم کی مریضم کی بیحالم کی پر انرژی کی بی انرژی الان گیر داده بی انرژی گفتم نه گفت هستی گفتم نمیدونم گفت نمیدونی یا میخوای نگی گفتم‌نمیدونم گفت بعدا مشخص میشه اون وقت من میدونم و تو 

خیلی خیلی میشناستم حتی از پیام هام میفهمه کی خوشحالم کی نیستم کی مریضم کی بیحالم کی پر انرژی کی بی ا ...

چه خوب. 

گزينه خوبي به نظر مياد. 

هدا بخواد خانوادش هم اوكي ميشن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

کاش خدا بخواد تا همینجاش میدونم خدا خواسته ولی بقیشو هعی خدا

خدا بزرگه. بازم ازش بخوا كه به سلامتي و خير و خوشي بهم برسونتتون. 

منم دعا ميكنم برات عزيزم😘

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.