2777
2789

دلم نمیاد بندازم آشغالی از طرفی جاهم براش ندارم، حوصله تعمیرشم ندارم می‌خوام جدید بخرم 

خب کمتر بده سمساری میبرن حتماً قیمت ننه ملا گذاشتی

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توافقی گذاشتم . سمسار خودش می‌بره یا من باید ببرم؟

مردم حوصله ندارن سه ساعت زنگ بزنن قیمت بپرسن یک قیمت میزدی زیر فی می‌بردن 

سمساری ها خودشون میان 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مردم حوصله ندارن سه ساعت زنگ بزنن قیمت بپرسن یک قیمت میزدی زیر فی می‌بردن سمساری ها خودشون میان

چ خوب اصلا یاد سمسار نبودم . میدم می‌ره. الان دو ساله اسباب کشی کردیم کارگره زد شکستش عین دو سال رو زمین می‌خوابیم .دیگه عزمم رو جزم کردم که یک دونه نو بخرم .

چ خوب اصلا یاد سمسار نبودم . میدم می‌ره. الان دو ساله اسباب کشی کردیم کارگره زد شکستش عین دو سال رو ...

انشالله بهترینش بخری عزیزم به سلامتی و دل شاد 

مرسی مهربان جان

🌺💗