یه مرد ۴۵ساله ....چقدر میتونه عوضی باشه از احساسات یک خانم سو استفاده کنه....مدام یک رابطه رو وصل کنه قطع کنه.....تا میای عادت کنی به نبودنش پیداش میشه ...تا عادت می کنی به بودنش دعوا راه میندازه تحقیرت می کنه میره....دیگه رسیدم به فروپاشی روانی
خسته ام......بی منطقه...تا حرف میزنم یهو فحش میده.....بد جدا میشم یک ماه بد میاد التماس اینا.....آروم میشم یهو یه حرفی میزنه ....من که واکنش نشون دادم دعوا راه میندازه
خیلی آزار دهنده است این رفتار ها..کاش بهتر عمل میکرد
میگه تو خرابی...اگه خراب نبودی با من نبودی ....بد میگه عوضی زنگ نزن.....بد بد یک ماه برمیگرده و التماس ......شاید نباید به من حق داد که چرا باورش میکنم ...اما احساسات دخترانم غلبه میکنه بر من.....ولی این بار حس میکنم خیلی داغون شدم
میگه تو خرابی...اگه خراب نبودی با من نبودی ....بد میگه عوضی زنگ نزن.....بد بد یک ماه برمیگرده و التم ...
خوب این بد بینی بیشتر خودش رو اذیت میکنه اگه اینطور که او میگه نصف مردم دنیا خرابن ...علاوه بر این خرابی که فقط مختص زن نیس دوستی دارم که میگه ...معذرت باید کلمه نا مناسبی بگم ...میگه مرد ج ن د ه از زن اینجوری بدتره چون جامعه زشتی کار یک مرد رو کمتر زیر ذره بین میبره
مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....