2777
2789
عنوان

بوی‌عرق😢

230 بازدید | 23 پست

وای بچه ها امروز‌رفته بودم ارایشگاه

دیدم صاحب سالن یکی‌از کارکناشو(مژه کار)کشید‌کنار

اروم‌بهش گفت اونسری اومدم‌تو‌اتاق 

بوی‌عرق میدادی 

سری بعد لطفا ادکلن 

اسپری استفاده کن

اونم‌گفت‌چه بویی؟من هررزو‌دوش‌میگیرم

صاحب سالن‌هم‌با لحن ملایمی‌گفت‌نه عزیزممسگم‌بهتره بهداشت شخصی‌رعایت‌شه 

‌‌دختره گفت باشه

و‌رفت سرمیزش‌نشست

خیلی دلم‌واسش سوخت😢

البته میگما صاحب سالن خیییییلی آروم بهش گفت

من‌گوشام‌خیلی تیزه شنیدم😢

الان دارم‌به شخصیت له شده ی دختره فکر‌میکنم😢

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

بی خیال 

انقدر نکته سنج و ریز بین 

روانتو داغون میکنه و کلی انرژی ازت میگیره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم یه بار تو مدرسه بچه ها بهم گفتن تا یه مدت طولانی وسواس پیدا کرده بودم روی خودم

خوب دبیرستان بودم از صبح تا ظهر تو محیط بسته ای مثل کلاس سن بلوغمم بود

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بی خیال انقدر نکته سنج و ریز بین روانتو داغون میکنه و کلی انرژی ازت میگیره

اره متاسفانه خیلی خیلی زیربینم

بعد خودمم خیلی عرق میکنم‌متاسفانه

فکر‌میکنم‌کسی بهم‌اینجوری‌بگه ناراحتم‌میشم‌خیلی

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

عزیزم🥲 محیط کاری همینه بهداشت و نظافت باید رعایت شه لازمه مشتری مداری همینه اراسته بودن 

تو تابستون هر روز باید برم دوش بگیرم یه روز نرم اجیام به روم میارن 

من هرروز حموم میرم

خوردوخوراکم اکیه

بوتاکس زیر بغل کرد

لوسیون بادی اسپلش عطر مو اسپری عطر مام میزنم

زود ب زود لباسامو میشورم

رو این ک بوی بدی ندم  شدید حساسم

ولی چندروزه هوای شهرمون ی جوری گرم شده

تا میری بیرون شرشر عرق میکنی

اگرم بخوای میکاپ کنی 

ی جوری کرمت میماسه تو صورتت با عرق میریزه

ک نگو

امروز از شدت گرما بوی عرق بدی گرفتم

بدو‌بدو اومدم خونه برم دوش بگیرم

پس بعضی وقتا دست طرف نیست

دست این گرمای لعنتیه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

از این جور آدما انقد بدم میاد آخه چیکارش داری فقد بلدن آدمو له کنن

خوب اخه اگه اونم نمیگفت ممکن بود یه جا یه غریبه بهش بگه و بیشتر ناراحت بشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ارهتازه بغلشم‌کرد

اخيي. طفلي چه خانم خوبي. 

ببين ميگه اگه يكي دوستت باشه مشكلت رو بهت ميگه ولي اگه دشمنت باشه ميزاره بقيه بهت ميگن. 

الانم اين خانم خودش به ارومي و يواشكي بيان كرد كه كسي به دختره چيزي نگه و خجالت نكشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.