2777
2789
عنوان

مادر شوهر بد

149 بازدید | 16 پست

من تازه عقد کردم سنم ۱۹ دارم میرم ۲۰ مادر شوهرم همش میگه اینوبگو اینو نگو اینجور حال احوال کن یا چیزی پختنی نمیزاره میگع میسوزی انگار با بچه طرفه هیچی بلد نیستم یا میگع اینجا برو اینجا نرو خونش شهرستان دوره ولی خب مجبورم دیر به دیرم شده بیام چطور با این رفتار کنم من رفتیم دنبال دسته دوتا کیک برداشتم برده گذاشته سرجاش یکی گفت ببخشید شرمنده حرصم در اورده چند روز پیش مامانمو دیده گفته بچس یا امروز راجب یخچال حرف میزدیم یخچالی من پسندیدم الجی قیمت نمیدونستم فقط گفتم مارک خوبه برگشته میگه اره من چند جا میپرسم بزرگ کوچیک تو بچه ای نمیفهمی چیکار کنم من با این اخع 

ولش کن بذار فک کنه بچه ای

خوبه فک کنه بزرگی کار بندازه گردنت

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما تو برخوردها و رفتارات دقت کن و برطرف کن. 

رفتارات جوری باشه که بچه بزنی،  همین برداشت رو دارن. 

یه کم پخته تر و عاقلانه تر رفتار کن.  بذار باورت کنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مودبانه بگو مادر من بزرگ شدم لطفا به من بچه نگو 

در ضمن خودت و شوهرت برین چند تا لوازم خاتگی یا چند تا تعمیرکار یخچال بپرسین کدوم یخچال خوبه 

چرا اینقدر با مادرشوهرتی باهاش بیرون میری 

کمتر برو بزار شوهرت بیاد حالا که اینجوره 

حتما تو برخوردها و رفتارات دقت کن و برطرف کن. رفتارات جوری باشه که بچه بزنی، همین برداشت رو دارن. ی ...

اخه مثل بچه رفتار نمیکنم که چیکار کردم باهاشون میگم میخندم احترام دارم کمکش سفره میندازم جمع میکنم جا هامون جمع میکنم سلام اهوال بپرسی هروز کلی احترام باز میگه بچه ای 

سعی کن جوری رفتار نکنه که حس کنه بچه ای. 

رفتار پخته تر عاقلانه تر و رسمی تر و خانومانه تری داشته باش. 

زیادم اهمیت نده به حرفاش که حتما خودتو بخوای اثبات کنی

ولش کن هزار جور آدم با هزار جور طرز تفکر و ذهنیت هست هرکیم یجور راجبمون حرف میزنه و قضاوت میکنه بخوایم به همه اهمیت بدیم کل زندگیمونو باید وقف فکر و خیال کنیم و شخصیت ثابتی نداشته باشیم. 

مودبانه بگو مادر من بزرگ شدم لطفا به من بچه نگو در ضمن خودت و شوهرت برین چند تا لوازم خاتگی یا چند ت ...

مادر شوهرم میخاد یخچال بخره برا همون اون دخالت مبکنه من الجی خواستم میگه گرونه بعد وارداتی خراب بشه نیست قطعات درست کنی انگار ایرانی ها هست یا نمایندگی رسیدگی میکنه

سعی کن جوری رفتار نکنه که حس کنه بچه ای. رفتار پخته تر عاقلانه تر و رسمی تر و خانومانه تری داشته باش ...

جلو همه میگه بچه چیکار کنم اخه اینبار رفتم زیاد نگفتم بخندم باهاش میگه چرا یجوری شدی چیه 

چون سنت کمه اینطور میگه عزیزم 

اول ک زیاد اذیت خودت نکن و حساس زیاد هم نشو 

اما خب ادامه پیدا کردن این کارش هم رو سر شما سوار میشه و فردا همش خودش عادت میکنه برات تصمیم میگیره .. شما مهم همسرت هست که پشتت باشه و به حرف تو کارایی بکن که همش تو هر برنامه و تصمیم گیری همسرت حرف تو گوش کنه فقط.. وقتی چند بار هی اون میخاست تصمیم براتون بگیره و شما با همسرت کاری ک خودتون صلاح میدونید رو برعکس حرف اون انجام دادید دیگه خودش پس میشینه و دخالت نمیکنه.. حرفاشو ب انجام نرسونید 

وگرنه بدت هم نمیخادا فقط بخاطر کم سنیت اینطور میکنه 

ولی خب ادامه پیدا کردن همین مدل عادت میکنه و خود ب خود اعصاب شما رو ب هم میریزه فردا تو زندگی و باعث دخالت و بعدش هم بحث و دعوا میشه 

از همین الان گربه دم حجله بکش

مادر شوهرم میخاد یخچال بخره برا همون اون دخالت مبکنه من الجی خواستم میگه گرونه بعد وارداتی خراب بشه ...

اونو که راست میگه. 

الجی اصل نیست. 

همین یخچال ایرانی رو فقط روش مارک میزنن و به اسم الجی میفروشن و پول الکی دادنه. 

بعدشم چیزی دوست داری پیش اونا نگو که مخالفت کنن و پشیمون بشی. باهمسرت درمیون بذار

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401