2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما علوم پزشکی بودیم هزینه ای نداشت

جوم خب خیلی هر خوابگاه و اتاقی فرق داره ممکن یه خوابگاه با هم ورودی هات هم اتاقت کنه که هب اصولا کنار اومدن باهاش راحت تره تا سال بالایی هات

بستگی به دانشگاهی کهمیری داره من دوترم اول خوابگاه دانشکاه بصورت ازاد مبداد هزینه داست از ترم سه به بعد هزینه ای پرداخت نکردم

خوابگاهم دیگه همه جور ادکی داخلش هست از هر شهر و فرهنگی بابد بتونی کنار بیایی برا من که خوب بود شکر خدا با ادمتی خوبی بودم زثد دوست شدم باهاشون حالا بودپ یکی دونفر که اذیت میکردن ولی خب چون هم سن و سالات اونجا زیادن خوبه خوشمگذره تجربه زیاد کسب میکنی

ما علوم پزشکی بودیم هزینه ای نداشتجوم خب خیلی هر خوابگاه و اتاقی فرق داره ممکن یه خوابگاه با هم ورود ...

اها بعد ببخشید دانشگاهای تهران بودین یا شهرستان؟ 

امکانات چطور بود؟ 

قوانینش چیا بود

اها بعد ببخشید دانشگاهای تهران بودین یا شهرستان؟ امکانات چطور بود؟ قوانینش چیا بود

شهرستان

خب امکاناتش نسبت به خونه کمه قطعا

ولی نسبت به خیلییی خوابگاها بهتر بود

اتو،جاروبرقی ، لباسشویی کمد اینام داشت

قوانینشم ساعت خروج از خوابگاه ۶ونیم صبح و ورود نهایتا ۱۰شب بود (البته اکثر شهرا تا ۸ ۸ونیمه گویا)

یا مثلا استفاده نکردن از سیگار و قلیون و....

مال من دولتی بود علوم پزشکیم بودم ولی دوترم اول دانشکاه هزینه ازاد ازم گرفت

از ما که تاحالا نگرفتن اینکه اخرش بخوان بگیرن شاید

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗