2777
2789

🙄😖😖😖وایییی نگو من با استرس رفتم غربالگری اولم خوب بود الان استرس دومی رو دارم

به انسان های که حیوانات را دوست ندارند نمی توانم اعتماد کنم،اما اگر حیوانی از انسانی بدش بیاید به حس آن حیوان اعتماد میکنم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه غربالگری چقدر شد؟دوستم رفته میگه ۱۶ میلیون😑

آمنیو حتما انجام داده

من امروز غربالگری دوم رو برام نوشت

غربالگری اول ریسک داشتم‌.دکترم گفت یا غربالگری دوم کوادمارکر بده یا برو سلفری بده

هزینه غربالگری چقدر شد؟دوستم رفته میگه ۱۶ میلیون😑

🙄وای نههههه واقعاااا؟

من غربالگری اولم ان تی سه تومن شد این دومی ینی انقدر گرونه

به انسان های که حیوانات را دوست ندارند نمی توانم اعتماد کنم،اما اگر حیوانی از انسانی بدش بیاید به حس آن حیوان اعتماد میکنم 🤍

من ۱۷ و ۳ روزچرا انقد استرس میدن به مادر باردار

من جواب آزمایش خون رو بردم پیش دکتر اول میگه عه عددش بالااااست بعد میگه نه نگران نباش 99 درصد مشکلی نیست 

دیگه آزمایش و فرستادم برای یک دکتر دیگه گفت نه چیزی نیست اصلا

الکی ته دل ادمو خالی میکنن 

آمنیو حتما انجام دادهمن امروز غربالگری دوم رو برام نوشتغربالگری اول ریسک داشتم‌.دکترم گفت یا غربالگر ...

ایشالا هیچی نیست استرس به خودتون ندید.

من تازه باردار شدم هنوز سونو نرفتم 

ولی وقتی گفت ۱۶ پول غربالگری داده تعجب کردم

گفتم پرس و جو کنم اگه هزینه ها انقدره از الان به فکر باشم