2777
2789
عنوان

وسواس فکری بی آبی دیوونم کرده

159 بازدید | 11 پست

من سالهاس درگیر وسواس فکری هستم طوری که تپش قلب شدید واضطراب بالا پیدامیکنم همش درمورد بی آبی این ترس ودارم امسال ترسام واقعی شد 😓

یاعلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم در این ی مورد بشدت عذاب میکشم

چون شوخی بردار نیس

همش باخودم میگم قحطی آب بشه چ کنیم  جواب بچه های کوچیک رو چی بدیم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم ببخشید رک میگم ولی فکر کن از تپش قلب و اظطراب مردی دارن خاکت میکنن واقعا وسواس دیگه اهمیت داره؟

😑میدونم بیشعورم ولی واقعا ارزش نداره  اگه بی آب شدی یه غلطی میکنی دیگه برای چی بخاطرش اینقدر حرص بخوری که جونت به خطر بی افته  

عزیزم ببخشید رک میگم ولی فکر کن از تپش قلب و اظطراب مردی دارن خاکت میکنن واقعا وسواس دیگه اهمیت داره ...

حق باشماس 

من این حالم از کنترل خارجه 

تپش قلب و حال بد کل بدنم درگیره سالهاس اینجوریم

مثلا وقتی کولر آبی روشنه نمیتونم بخوابم همش حساب میکنم چقدراب خرج میشه 

میرم جایی که برج و مجتمع و ساختمان زیاده مدام توی مغزم حساب میکنم چقدر اب مصرف میکنن 

خودمم در عذابم 

یاعلی
حق باشماس من این حالم از کنترل خارجه تپش قلب و حال بد کل بدنم درگیره سالهاس اینجوریممثلا وقتی کولر آ ...

سعی کن خودت رو به چالش بکشی دقیقا همون کاری که روش وسواس داری رو انجام بده تا ذهنت ولت کنه در لحظه زندگی کن و شل کن و حالش رو ببر