2777
2789
عنوان

خانومایی کدبانویی که ماست درست کردن بلدن کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
استارتر جان یه لحظه فکرکردم تاپیک روخودم زدمماست درست کردم ۷ساعت موند همون شیر بود.دوباره جوش دادم د ...

من میترسم بجوشونم دوباره ببره چون یکم مزه ماست میده فقط خیلی شیرینه و بافتش هنوز مثل شیره من تصمیم گرفتم دوغش کنم حروم نشه از یخچال دراوردم چند قاشق دیگه ماست زدم و گذاشتم کنار ترش بشه اگه مال تو شیرت نبرید مایه بیشتر بزار بزار جای گرم شیرت شاید کم داغ بوده وقتی مایه زدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فایده نداره پس

ببین دیشب از یخچال دراوردم همونجور سرد دوقاشق دیگه ماست زدم گذاشتم رو کابینت گفتم یا سفت میشه یا ترش بشه جای دوغ بخوریم در کمال تعجب امروز دیدم سفت شده تبدیل به ماست شد😅

استارتر جان یه لحظه فکرکردم تاپیک روخودم زدمماست درست کردم ۷ساعت موند همون شیر بود.دوباره جوش دادم د ...

عزیزم من دیشب ظرفمو از یخچال دراوردم همونجور سرد یخچالی بهش دوقاشق ماست زدم بعد همش زدم گذاشتم رو کابینت بمونه گفتم ترش شه جای  دوغ بخوریم یا شایدم  سفت شه امروز دیدم سفت شده تبذیل به ماست شده😅

عزیزم من دیشب ظرفمو از یخچال دراوردم همونجور سرد یخچالی بهش دوقاشق ماست زدم بعد همش زدم گذاشتم رو کا ...

🤔🤔🤔

شیر رو که خاستم ماست بزنم و نشد .دور نریختم تا دوستان منو راهنمایی کنند که فراموش کردم اصلا شیر تو یخچال هست.دیشب شیر رو از تو یخچال بیرون اوردم گرم کردم و چیته یاهمون کمی ماست زدم دوباره شش ساعت گذاشتم دیدم ماست نشد.خاستم بریزم تو سینگ بره چون همه ظرفا رو شستم وشب دیروقت بود نخاستم بریزم تو سینگ که مجبور بشه دوباره تمیزکاری کنم.همونطور قابلمه رو با دربسته تو سینگ گذاشتمفردا صبح که خاستم ظرفا صبحانه رو بشورم دیدم ماست قالبی  شده.اینقد تعجب کردم که علت چی میتونه باشه که شیر خراب نشده بود.🤣

حکایت ماست.

🤔🤔🤔شیر رو که خاستم ماست بزنم و نشد .دور نریختم تا دوستان منو راهنمایی کنند که فراموش کردم اصلا شی ...

دقیقا منم همینجوری شد😅تجربه خوبی بود بذا بعد😄من گذاشتم رو کابینت که دوغ بشه چون یکم مزه ماست میداد گفتم یا خراب میشه یا ترشتر میشه دوغش کنم همونجور سرد یخچالی ماستم دراوردم بهش چند قاشق زدم گفتم شاید یه وفت خوب بشه فرداش دیدم قشنگ ماست شده😂هرچی کمتر محل بدی و لوسشون نکنی بهتر جواب میده انگار🤣مال من فکر کنم ماستش کم بود خمون دوقاشق اضافی جواب داد جالبه اصلا گرمشم نکردم با هوای خونه خوب شد

دقیقا منم همینجوری شد😅تجربه خوبی بود بذا بعد😄من گذاشتم رو کابینت که دوغ بشه چون یکم مزه ماست میداد ...

منم ماستم خیلی کم بود.فریزری بود آب شد چیزی نبود.منم گذاشتم دیدم ماستم قالبی شد.🤣اونم توهوا گرم