2777
2789
عنوان

لباس شوهرمو پوشیدموو

164 بازدید | 10 پست

بچه ها من خر اومدم لباس شوهرمو پوشیدم رفتم نشستم پیشش ک مثلا حالا ذوق کنه یا خوشش بیاد اولش چیزی نگفت خندید گفت ای خدا ولی بعدش بعد از نیم ساعت برگشت گفت نمیشع لباسای خودتو بپوشیییییی😐😐😂منم رفتم لباسو عوض کردم راستش تو ذوقم خورد الانم تز دستش ناراحتم بی احساس 😂😭😂😂😂 خیلی ناراحت شدم 🙁😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایون پوشیدن لباس مردونه رو برای خانوما دوست ندارن

ولی من گاهی میپوشم 

حتی گاهی لباسامو از لباس مردونه فروشی میخرم،مثل پیرهن مردونه ها

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
آقایون پوشیدن لباس مردونه رو برای خانوما دوست ندارنولی من گاهی میپوشم حتی گاهی لباسامو از لباس مردون ...

برعکس شوهر من، مثلا یک لباسش براش تنگ شده به من میگه بپوش خیلی بهت میادااا🤣🤣بهش میگم گمشووو لباس کهنه هات میدی من ، خنده ش میگیره میگه لامصب یکبار پوشیدم کهنه کجا

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

اخی پیر شید به پای هم عزیزم😅

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

برعکس شوهر من، مثلا یک لباسش براش تنگ شده به من میگه بپوش خیلی بهت میادااا🤣🤣بهش میگم گمشووو لباس ک ...

منم دیشب بهش گفتم گفت بخدا اصلا بدم نیومده فقط گفتم بیینم چرا لباس خودتو نپوشیدی 😂😂 اتفاقا منم چندتا از تیشرتاشو خودش بهم داد خیلی ام یهم میاد😂😂

قربونت برم 😂❤️

خدا نکنه😅

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.