2777
2789
عنوان

خانوما بیچاره شدم لطفا بیایید

243 بازدید | 25 پست

تاپیک قبملمم توضیح دادم ولی الان پارتنرم پیام داد 

خانوما من به پارتنرم گفته بودم بابام مغازه پارچه فروشی داره درحالیکه بابایی من مغازه لحاف و تشکی داره که پارچه لحافی تشکی می‌فروشه 

این مامان پارتنر منم منو ول نمیکنه گیر داده بود بره در مغازه بابام من میپیچوندم حالا رفته کشته مغازه ایو پیدا کرده ب اسم بابای من ک همون لحاف تشکی بوده که دقیقا مغازه بابام بوده و از قبلم بهش سفارش داده بعد پارتنرم الان میگ اشتباهی رفته در مغازه لحافی تشکی فک کرده باباته من گفتم باباش پارچه فروشه

خانوما الان من چیکار کنم 

منو پارتنرم قضیمون جدیه همه خانواده اون و من میدونن جز بابام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه قضیتون جدیه چرا حقیقتو نمیگی؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

شما که قصدت جدی بود نباید میپیچوندی چون اول و اخرش میفهمه دیگه الانم بهش بگو پارچه فروشی داره برای لحاف نه برای لباس

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
شما که قصدت جدی بود نباید میپیچوندی چون اول و اخرش میفهمه دیگه الانم بهش بگو پارچه فروشی داره برای ل ...

بابای من خب آدم معروفیع اوایل رابطه بود نخواستم وارد جزییات بشم

خب راستش رو بگو.مگه میشه همچین چیزی رو قایم کرد آخه دختر خوب. بگو بابام پارچه فروشی مخصوص لحاف تشک داره مادرت درست رفته 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بابای من خب آدم معروفیع اوایل رابطه بود نخواستم وارد جزییات بشم

خب الان  بگو بهش به نظرم خودت بگی خیلی بهتره 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

خوب اشتباه کردی از اول دروغ گفتی الان باید چوب دروغ تو بخوری حالا درست اولش نباید همه چیز رو گفت اما وقتی صمیمی شدید همون جا باید بدون پنهون کاری میگفتی نکه حالا بشینی ماتم بگیری ک تا آخر عمر دروغگو ببینتت