2777
2789

هنوز نامزد نیستیم ولی خانواده آش در جریانن خانواده من نه

خیلی همدیگه رو دوست داریم تو این مدت آشنایی حتی دست هم ندادیم نهایت یه شوخی فیزیکی پس گردنی زدیم همو حالا چند وقتی هست فقط دست می‌دیم 

به خاطر یه مشکل یعنی گذشته ای که داشت نپرسید چی بود باهاش قطع ارتباط کردم ولی اصرار کرد گفت ماه آینده خواستگاری هست خراب نکن بیا فراموش کنیم گفتم نمیشه آز زندگیم گمشو بیرون رفت بعد چند روز اومد پیشنهاد داد با اصرار قبول کردم بریم مشاوره امروز وقت داشتیم من رفتم صحبت کردم گفت مشکلی ندارند میتونید باهاشون بمونید ولی آگه تواناییش رو داری جدا شو و چون مدت زیادی نیست رابطه دارید و معاشقه ای بینتون صورت نگرفته سعی کنید به مرور کمرنگ ترش کنید ولی تحمل شنیدن این حرف رو اصلا نداشتم اصلا دلم می‌خواست گوشام رو بگیرم ولی نشد   اومد دنبالم بغض کرده بودم فهمید هی گفت چته چی شده گریه کردم همونجا بغلم کرد انگار فهمیده بود  چیه یکم بغض کرد سریع از بغلش اومدم بیرون  با زور  گفتم ولم کن و فحش دادم چند نفر هم دیدن ولی هیچی نگفت

امشب هم پیام داد بابت اینکه بهم فرصت دادی وقت گذاشتی ممنونم کاش هیچ وقت بهت نمیگفتم شاید بدستت می‌آوردم 

باورم نمیشه بلاخره راضی شد بره 

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

ببین توروخدا مردم چقد رمانتیکن اونوقت پارتنرم من یجوری رسمی باهام صحبت میکنه انگار من همکارشم:/

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکی ک سالم هست و کاری نکرده بهش بدبینین ... الکی بهم نزن

اره سالمه شکیب ن

ولی در گذشته مرتکب یه خطایی شده

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
اسی چرا از مشاور نپرسیدی علت حرفش چی بوده؟تستی چیزی گرفت ازتون؟

پرسیدم گفت

گفت شاید اون اشتباه رو چند بار تکرار کرده باشه

حالا یک بار شاید مشکلی پیش نیاد

بعضی دخترا چرا اینجورین؟پسر خدازده رو راسته خودشون چس میکننروراست نباشه میگن لاشیهبگن برو نره میگن س ...

خانم میگم مشاور رفتم این حرفو زد

و گرنه مگه خود آزاری دارم  روح و روانم رو داغون کنم آز دست‌ش بدم

ای بابا خطاش رو بگو ما اینجاییم که قضاوت کنیم از طرفی مردیم از فضولی ..حرف رو نیمه نزن 🥲

بهتره نگم 

حالم بد میشه

تو قبل مشاور رفتنم گارد داشتی و منتظر بودی یکی بگه بچینش تا بچینی

نه اینطور نبود

اتفاقا هر شب به بهونه میخواستم بهش زنگ بزنم میگفتم فلان چیزم پیش تو نیست کاتالوگ تو ماشینت جا نذاشتم

احمق نبود که میفهمید سریع می‌اومد سمتم