2777
2789
عنوان

دندون قروچه بچه دوساله.دییونه شدم بخدا کممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 42 پست
قهر نیستم گلم این چن روز همممش تو دکترام بخاطر سرماخوردگیش اون یکی قل هم هست ۲۰فروردین هم نوبت دار ...

ايشالا حوب ميشن هر دوشون دلت روشن باشه 

اميدت بخدا باشه 

بسپار بخدا خب

بخدا منظوري نداشتم فقط دلم به حال بچه ات سوخت 

احساس كردم خيلي تنهاشت هيشكي حتي مامان دل شكسته هم دوسش نداره 

معذرت

ميدونم بايد حق رو به تو بدم 

زحمتشون رو كشيدي تنهايي بزرگشون كردي

دستت رو من از همين جا ميبوسم

روي ماهت رو هم ميبوسم 

فدات بشم 

ولي اون بچه ها كه هيچي نميدونن ازين دنيا اگه هم بي پناه باشن 

اونوخ ديگه خيلي مظلومن آخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ايشالا حوب ميشن هر دوشون دلت روشن باشه  اميدت بخدا باشه  بسپار بخدا خب بخدا منظوري نداش ...

فدات عزیزم اشکال نداره

بخدا از بس بغلش کردم کمر درد شدیدگرفتم هر کی میبینتم میگه هیشکه صبر تورو نداره

حرفای مردم که ماشالله همیشه هست از بس نیش و کنایه و طعنه میزنن و میگن دخترت راه نمیره

این دو ساله همممش تو دکترام

هفته ای سه بار میبرم یه شهر دیگه کاردرمانی

چهار جلسه هم گفتاردرمانی

یعنی هفته ای هفت جلسه کلاس داره

با یه قل دیگه واااقعا سخته خیییلی خیییلی سخته

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

تشنجش که فعلا خداروشکر کنترل شده

روند پیشرفتش تو راه رفتن هم داره بهتر میشه

فقط این دندون قروچه اش😭

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
چه دکتری ببرمش خودش زیر نظر مغزواعصاب هست ولی گفت مشکلی نیست خوب میشه اما این دو روزه عصبی شدم از د ...

عزیزم پسزمنم 19ماهس..دندون قروچه میکنه بعضیوقتا.....روزایی ک عصبی وزیاد گریه میکنه قروچه میکنه...یاوقتایی ک سرماخوردگی داره....یاوقتایی ک دندوناش سخت درمیان...یا وقتایی ک دندوناش ناهماهنگ هستن مثلا کج هست قروچه میکنه.....

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات  
عزیزم پسزمنم 19ماهس..دندون قروچه میکنه بعضیوقتا.....روزایی ک عصبی وزیاد گریه میکنه قروچه میکنه...یاو ...

آفرررین دختر منم اینجوریه

دقیقا اینجور موقع ها دندون قروچه های بدی میکنه

شما چیکار کردی واسه گل پسرت؟

تشنجش که فعلا خداروشکر کنترل شده روند پیشرفتش تو راه رفتن هم داره بهتر میشه فقط این دندون قروچه اش ...

گور باباي همه 

حرف هيشكي رو حساب نيار 

هر كي حرفي ميزنه خيلي غلط ميكنه 

الهي فدات بشم كه دست تنهايي

كمرت رو با يه پارچه محكم ببند درد نميكنه اونوخ

اميدت بخدا باشه 

با عشقت ميتوني همه چي رو درمان كني 

نذار حرف مردم روت اثر بذاره بخاطر حرف مردم از بچه هات بدت نياد هر كي چي ميگه خيلي گوه ميخوره 

انقد به بچه هات عشق بده كه خوب بشن 

همه چي درست ميشه 

بخدا توكل كن 

نذري بگو 

اميدت بخدا باشه 

همه چي درست ميشه

آفرررین دختر منم اینجوریه دقیقا اینجور موقع ها دندون قروچه های بدی میکنه شما چیکار کردی واسه گل پس ...

نمیزاشتم عصابش خورد بشه وقتی میخاس زیاد گریه کنه زود سرشو باچیزی گرم میکردم....شبا ک میخاس بخوابه اروم ماساژ میدادم و با اعصاب اروم میخوابوندمش....راستشو بخوای من ب علتی...شربت های اهنشو زیادندادم بهش بعد اونم باعث میشد ک دندوناشو ب سختی دربیاره😔😔😔....درصم درمورد کج بودن دندوناش نگران نباش..دکترمیگف چون فک کوچیکه دندون خوب درنمیاد هرچقدربزرگتربشه دندونا درست ترمیشن..

نمیزاشتم عصابش خورد بشه وقتی میخاس زیاد گریه کنه زود سرشو باچیزی گرم میکردم....شبا ک میخاس بخوابه ار ...

دندوناش کج نیست

الان تو نت خوندم که ممکنه بخاطر عفونت گوش باشه اینم گوشاش عفونت داره

نزدیک به یک ساله زیر نظر دکتر گوش و حلق و بینی هم هست

شاید بخاطر گوشاشه

چون الان که دقت میکنم موقع دندون قروچه دست هم میبره نزدیک گوش

دندوناش کج نیست الان تو نت خوندم که ممکنه بخاطر عفونت گوش باشه اینم گوشاش عفونت داره نزدیک به یک س ...

خوب عزیزم پس مشکل همینه....سعی کن از چیزای شیمیایی استفاده نکن چون ضرر داره...ببرش طب سنتی تا گیاهی درمون بشه...ایشالله ک خوب میشه😘

خوب عزیزم پس مشکل همینه....سعی کن از چیزای شیمیایی استفاده نکن چون ضرر داره...ببرش طب سنتی تا گیاهی ...

ممرسی گلم

چشم