2777
2789

دخترم یک سال و یازده ماهشه همیییشه دندون قروچه میکنه ولی حالا دو روزه سرما خورده بخدا روانی شدم از دست دندون قروچه هاش دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار صدای قرچ قرچ دندوناش از این اتاق میره تا اون اتاق اییی خدا😭😭😭

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتری ببرمش

خودش زیر نظر مغزواعصاب هست ولی گفت مشکلی نیست خوب میشه اما این دو روزه عصبی شدم از دستش

بخدا طی چهل و هشت ساعت گذشته شابد رو هم ۸ساعت خوابیدم چون گلوش درد میکنه هی گریه میکنه همش بغلمه اصلا از این ناراحت نیستم اصصلا

حاظرم یه هفته نخوابم ولی دندون قروچه نکنه😭

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

سه تا عامل می تونه داشته باشه اول شکل و فرم فک و دندان دوم مسائل روحی و سوم مسائل و مشکلات داخلی که معمولا همون حالت اول هست. خیلی نگران کننده نیست اول برای بررسی ببرش متخصص برای معاینه فک و دندان

خدایا شکرت شکرت شکرت.
قدیما ب ما می گفتن دندون قروچه تو بخاطر وجود انگل هس

نه اتگل نداره😣

خیلی دلایل متفاوت داره خواهرزاده ی من از همین سن اینطوری بود الان ۱۵ سالشه همینطوره بازم تو خواب کنارش بخوابی دیوونه میشی. حتما دکتر ببر

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁
سه تا عامل می تونه داشته باشه اول شکل و فرم فک و دندان دوم مسائل روحی و سوم مسائل و مشکلات داخلی که ...

آخه این چه میفهمه از مسائل روحی

تازه تاخیریه

مثلا الان ببینیش فک میکنی ده یازده ماهشه

تازه چهاردست و پا میره هنوز راه نیافتاده

چه دکتری ببرمش خودش زیر نظر مغزواعصاب هست ولی گفت مشکلی نیست خوب میشه اما این دو روزه عصبی شدم از د ...

عزیزم سرما خوردگی بزرگارو کلافه میکنه این ک بچس 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
عزیزم شاید ادرارشو نگه میداره اینجوری میشه

نه ادرار کردنش خوبه