2777
2789
عنوان

دزدیدن دختر بچه

189 بازدید | 11 پست

دوستان بعضی موقع ها فکرای به سرم میزنه ، تو تاریکترین نقطه ذهنم ، هیچوقت عملیش نمیکنم ولی دوست دارم اینجا بگم ، من دو تا خواهر زاده دارم یه دختر 7 ساله و یک پسر 6 ساله ، بعضی روزها مثل امروز اونها رو پارک میبرم ، تو پارک بچه های دیگه ی هم هستن ، امروز یه دختر 6 یا 7 ساله بود خیلی زیبا بود و چهرش و وجودش خیلی به دلم نشست ، خیلی دوست داشتم یه دختر دقیقا مثل اون داشتم ، دلم میخواست با خودم میبردمش و دخترم میشد ، حالا بچه های خواهرم هستن ولی هیچ تضمینی وجود نداره من ازدواج کنم بچم خشگل بشه شاید از هر هزار تا بچه یکیش اینجور به دلم بشینه اگر ازدواج کردم بچم زشت شد به چه دردم میخوره اون حسی که دخترم زیبا و دلنشین باشه یه چیز دیگست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یکنفر باید یک دختر بچه سه ساله بدزده بعد تو پارک بزارتش بره بچه رو تو پارک پیدا کنن

😐🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

تفکراتتون نگران کننده است، حتما با روانشناس مشورت کنین

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اتفاقا من به بچه های خوشگل اهمیت نمیدم چون میدونم انقدر محبت و توجه میگیرن اکثرا لوس و ننر هستن مخصوصا دختر بچه ها

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)