2777
2789
عنوان

یه آبرسان عاااالی معرفی کنید

112 بازدید | 17 پست

از داروخانه بگیرم 

یه کاری کنه انگار آب رفته زیر پوستم

ممنون❤️🎀

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه از توان آبرسان های ایرانی خارجه

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی

متاسفانه از توان آبرسان های ایرانی خارجه

حالا یه چیزی که یکم توانشو داشته باشه 

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

فارم استی خوبه ولی داروخانه ای نیست

بعلاوه اینکه آب بره زیر پوستت فقط با آبرسان اتفاق نمیفته 

شوینده تونر سرم مناسب مشکل پوستت ضدافتاب و مرطوب کننده هم نیازه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فارم استی خوبه ولی داروخانه ای نیستبعلاوه اینکه آب بره زیر پوستت فقط با آبرسان اتفاق نمیفته شوینده ت ...

اینا رو میزنم

آبرسان ندارم فعلا

الان که هوا گرمه ژل آبرسان بخر

نمی‌خوام پوستو چرب کنه

این چرب می‌کنه؟

نه ژل آبرسان خوبیش اینه که پوستو چرب نمی کنه فقط مارک خوب بخر

چه مارکی عزیزم خوبه؟