2777
2789
برای اینکه خوشحال باشی باید:بیخیال چیزایی که رفته بشی؛قدر چیزایی که مونده رو بدونی؛و منتظر چیزایی که ...

چه دلی داری من داغون زندگی شدم بخاطربچه هام تواین جهنم هستم خیلی دوست دارم بی تفاوت ترین بشم امانمیشه

برای اینکه خوشحال باشی باید:بیخیال چیزایی که رفته بشی؛قدر چیزایی که مونده رو بدونی؛و منتظر چیزایی که ...

دقیقا همینطوره عزیزم

چقد حس خوبی میدین🥺🫶🏻

•𓃠•به من نگو میو؛ ما دیگه هیچ میویی با هم نداریم•𓃠•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلی داری من داغون زندگی شدم بخاطربچه هام تواین جهنم هستم خیلی دوست دارم بی تفاوت ترین بشم امانمیش ...

منم داغونم😭 هر روزم شده ترس و استرس.. صبحها از خواب میپرم و شبها خوابم نمیبره.. فقط اینا رو گفتم تا وایب خوبی به خودم و شما داده باشم وگرنه خستم از این اوضاع زندگیم.. التماس دعا😭💚

چقدر خوب که تونستم حس خوبی بدم.. خوشحالم.. خداروشکر.. برای حال دل منم دعا کنین🥲 خستم

ممنونم ازتون🫶🏻😘

چشم انشاالله هرخواسته ای دارین بهش برسین و بهترینا براتون رقم بخوره💕

نه مهم نیستم عجیبه برام مهم نیست برات که نمیادونیست مگه میشه

ولی  واقعا حق داری آدم ازدواج میکنه که تنها نباشه باهاش صحبت کن تغییر شغل بده تو شهر خودتون پیش خودت مشغول یه کار دیگه بشه. 

من هم درونگرا و اهل هنرم و برای همین شوهرم نباشه بهم سخت نمیگذره. درست میگی که عجیبه و غیرنرمال هستم. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

خواهش میکنمخدا از دهنتون بشنوه.. انشاءالله همچنین شما

من خیلیا بهم میگن دلت پاکه برام دعا کن ولی خب نمیدونم چرا خدا صدای خودمو نمیشنوه🥲😂